Herobrine Konuları ile ilgili ...

Telekinetic

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar ...

Öncelikle, yeni başlayanlara söylemek istiyorum (Eğer gerçek anlamda profesyonel iseniz zaten bilirsiniz) :

Herobrine diye bir şey yok!

Kanıt mı?

Farkındaysanız, çekilen videoların çoğu 1.8 Beta'dan önce...

Neden mi?
Çünkü o zamanlar insan (kod adı: canavar) olan bir mob vardı. Skin olarak sizin skininizi (char.png) kullanıyordu. İnsan olarak görünüyordu fakat size saldırıyordu. Ayrıca, vuruş efekti de olmadığından, skin değişince Herobrine gibi görünyordu. İnsanlar, sizi kandırmak için char.png'yi Herobrine şeklinde yaptılar ama başka isimlerle girdikleri için (Ör: Notch'un ayrı bir skini var) kendileri Steve ve Herobrine'den farklı oluyorlardı ama char.png Herobrine olduğu için insan mobu da Herobrine olarak görünüyordu!
1.8 Beta ve diğer versiyonunda "Removed Herobrine" yazısı bazılarında şaka amaçlıi bazılarında ise insan mobunun kaldırılışı olarak geçer.

Bazı kişiler gerçekten bilmediği halde Herobrine ile karşılaşıyorlardı çünkü Crack olarak indiriyorlardı ve birileri şaka amaçlı olarak o launcher'in içine Herobrine modu koyuyorlardı. Herobrine modu varsa, totem bloğu olmasına gerek yoktur, çünkü bazı Herobrine modlarında öyle bir blok yoktur! Crack olmayanlar ise Multiplayer Server'ında bir plugin aracılığıyla, Herobrine skiniyle giren bir arkadaşlarının ismini gizlerler!

Bilgilendirme : Notch'un ölü bir kardeşi yoktur!

Bilgilendirme 2 : Bazı kandırmacalar ne modla, ne pluginle yapılır, dosyalarla oynayarak 2 blok yüksekliğindeki bir resim tablosunun görüntüsünü Herobrine olarak değiştirirler ve Photoshop yaparak gerçekçi göründürürler.

Bilgilendirme 3 : Texture-Resource pack yardımıyla Zombiyi Herobrine gibi göründürebilirler! Bir zombiye Herobrine Kafası takabilirler! Mod yardımıyla kollarını indirmesini sağlayabilirler!

Önemli Not!: Asla Herobrine yazılarına inanmayın, zaten gerçek değillerdir!

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında, anlayamayacağın kadar gerçek ...
Senin yerin de olsam bu işleri bana öğretmeye çalışmazdım çünkü bu işlerde senden bile daha bilgili olduğumu düşünüyorum Telekinezi diye bir şey var evet fakat günümüz de dünyaca ünlü olan Telekinezi ustalarının yaptıkları yalan çünkü onlar telekinezi yapmıyorlar.

rkates

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
HeroBrine İşsiz Oglum Sureklı Oyunculara Saldırıyo Isı Gucu Yok Demı . Ayrıca HeroBrıne Yaslılıktan Öldü :D

ultima lord

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herobrine gerçektir.
Herobrine kaldırılamayan bir yapay zeka programıdır.
yani kısaca bir VİRUSTÜR.