Laizen
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Valla ben de gülüyorum şu an yapay zeka diyor ya daha yeni fark ettim.Yapay zeka programı asdasdas gülüyorum şu an![]()
Valla ben de gülüyorum şu an yapay zeka diyor ya daha yeni fark ettim.Yapay zeka programı asdasdas gülüyorum şu an![]()
İster inan ister inanma ama dediğim doğruYapay zeka programı asdasdas gülüyorum şu an![]()
Bana bak HEROBRINE diye bir şey yok!İster inan ister inanma ama dediğim doğru
Daha yeni mi karar veriyorsun buna?Virüs diyor yaMinecraft bunlar yüzünden mi batıyor üüüüüüğüğüğüüüü öldük biz. Türkiye'de yaşamamayı tercih ediyorum![DOUBLEPOST=1406374362,1406374298][/DOUBLEPOST]
Bana bak Le' abi derdim ama demeyeceğim sizin gibiler yüzünden güzel Minecraft'ımız yok oluyor. HEROBRINE diye bir şey yok!
Evet herobrine olabilir onu da o crack'i indirdiğin sitedekiler minecraft'ın içine koymuştur + yapay zeka değildir yapay zekayı o kadar kolay mı sanıyorsun sen?oyunun dosyalarında var dosyalarını karıstırınca buldum[DOUBLEPOST=1406374455,1406374422][/DOUBLEPOST]ve herobrine gerçek
Yoo cidden 1.7'de kaldırılmadı diye bir haber gördüm fakat 1.8 de tamamen kalkıyor dediler.HeroBrine Bi Aralar Gerçekti Hany1.4.7 Önce Gerçekti AMA ARTİK DEĞİL SADECE MODU VAR VE 1.7.2 GÖREN KİŞİLER ÇOĞU FOTOSHOP YADA MODU KULLANARAK Bİ TÜR YALAN ATMAYA ÇALIŞIYOLAR.
![]()
1.7 bende gördüm ama Oyun İçinde Görmek Nerdeyse İmkamsiz. didiYoo cidden 1.7'de kaldırılmadı diye bir haber gördüm fakat 1.8 de tamamen kalkıyor dediler.
Beyaz Gözlü abilerHerobrine deyince aklıma gelen: Le' abiler
Aslında, sen direk "Telekinezi yalan." dedin. Evet, ünlü olanların "hepsinin" değil "çoğunun" yaptığında hile var ama bunu gerçekten yapanlar var. İnananların inancını kırma lütfen. Birçok sufi tanıdığım var ve çoğu da benimle aynı düşünüyor. Yani aslında bir bakıma sende haklısın.[DOUBLEPOST=1406385235,1406385026][/DOUBLEPOST]Senin yerin de olsam bu işleri bana öğretmeye çalışmazdım çünkü bu işlerde senden bile daha bilgili olduğumu düşünüyorum Telekinezi diye bir şey var evet fakat günümüz de dünyaca ünlü olan Telekinezi ustalarının yaptıkları yalan çünkü onlar telekinezi yapmıyorlar.
Ya gerçek anlamda YETER! Ulan terbiyesiz biri olsam hepinize çok kötü bela falan okumuştum ama Herobrine yok. Dosyalarında olan Herobrine her zaman modlu Herobrine idi. Notch, twitter'dan Herobrine'ye gerçek demedi. Aksine, tüm Mojang'da çalışanlar yalanladı. Herobrine, bir oyuncunun skininde, gözünü beyaz yapıp yeni bir skin bulmasıyla oluştu ve sonra da herkes bunun üzerine teoriler oluşturdu! O var, ama sadece bir skinden ibaret! Oyunun dosyalarında screenshot çek ve gönder bakalım! Ayrıca, versiyonismi.jar'ıda paylaş, profesyoneller incelesin bakalım![DOUBLEPOST=1406385396][/DOUBLEPOST]oyunun dosyalarında var dosyalarını karıstırınca buldum[DOUBLEPOST=1406374455,1406374422][/DOUBLEPOST]ve herobrine gerçek
Kardeşim sana katılyotum ama BİR yere kadar. Mod kullanarak veya Photoshop (fotoşopHeroBrine Bi Aralar Gerçekti Hany1.4.7 Önce Gerçekti AMA ARTİK DEĞİL SADECE MODU VAR VE 1.7.2 GÖREN KİŞİLER ÇOĞU FOTOSHOP YADA MODU KULLANARAK Bİ TÜR YALAN ATMAYA ÇALIŞIYOLAR.
![]()
Benim söylediğimin çoğunda haklıyım ve o bütün hepsinin neredeyse yaptıklarının hepsi yalan çünkü onlar cinleri kontrol ederek yapıyorlar bu işleri ve şu an da dünyaca en ünlü telekinezi ustası uri geller ve adam şaşı çünkü cin çarptı adamı ve o telekinezi yapmıyor o sadece cinleri kontrol ediyor ve bizler de cinleri göremediğimiz için telekinezi diyip ayakta alkışlıyoruz adamı.Aslında, sen direk "Telekinezi yalan." dedin. Evet, ünlü olanların "hepsinin" değil "çoğunun" yaptığında hile var ama bunu gerçekten yapanlar var. İnananların inancını kırma lütfen. Birçok sufi tanıdığım var ve çoğu da benimle aynı düşünüyor. Yani aslında bir bakıma sende haklısın.[DOUBLEPOST=1406385235,1406385026][/DOUBLEPOST]
Ya gerçek anlamda YETER! Ulan terbiyesiz biri olsam hepinize çok kötü bela falan okumuştum ama Herobrine yok. Dosyalarında olan Herobrine her zaman modlu Herobrine idi. Notch, twitter'dan Herobrine'ye gerçek demedi. Aksine, tüm Mojang'da çalışanlar yalanladı. Herobrine, bir oyuncunun skininde, gözünü beyaz yapıp yeni bir skin bulmasıyla oluştu ve sonra da herkes bunun üzerine teoriler oluşturdu! O var, ama sadece bir skinden ibaret! Oyunun dosyalarında screenshot çek ve gönder bakalım! Ayrıca, versiyonismi.jar'ıda paylaş, profesyoneller incelesin bakalım![DOUBLEPOST=1406385396][/DOUBLEPOST]
Kardeşim sana katılyotum ama BİR yere kadar. Mod kullanarak veya Photoshop (fotoşop) yaparak yalan atmaya çalışıyorlar bu doğru. Fakat 1.4.7'de de yoktu, öncesinde de. Lütfen bana Herobrine gören kişi versions klasöründeki "versiyonnumarası" adlı klasörü atsın birde ben inceleyeyim.[DOUBLEPOST=1406385465][/DOUBLEPOST]Ayrıca, 4 yıldır Telekinezi'nin varlığını biliyorum. Senden fazla olmayabilir, fakat gerçekten bu işlerde tecrübeliyim. (Metafizik-Parapsikoloji)
Hepsi mi cinleri kullanarak yapıyor? Cinleri göremiyorsan nasıl biliyorsun?Benim söylediğimin çoğunda haklıyım ve o bütün hepsinin neredeyse yaptıklarının hepsi yalan çünkü onlar cinleri kontrol ederek yapıyorlar bu işleri ve şu an da dünyaca en ünlü telekinezi ustası uri geller ve adam şaşı çünkü cin çarptı adamı ve o telekinezi yapmıyor o sadece cinleri kontrol ediyor ve bizler de cinleri göremediğimiz için telekinezi diyip ayakta alkışlıyoruz adamı.
Laizen knk kusura bakma sana bir şey öğretmeye çalıştım fakat gerçekten bu işlerde biraz tecrübem var. Hakkını helal et knk[DOUBLEPOST=1406385786,1406385743][/DOUBLEPOST]
Hepsi mi cinleri kullanarak yapıyor? Cinleri göremiyorsan nasıl biliyorsun?