HeroBrine Vs McLorens

SlashBoy18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen ne egoist kendini beğenmiş bir özür dilerim çıktın ulan. Adamlar çalmıyor emek gösteriyor senin gibi kendini beğenmiş değiller.
Yalan mı benle özel mesaj başlatıp yalvardın lütfen "RedAnimations"a gel diye.Ayrıca o adamlar çalıyor.İnanmazsan inanma.Ben onlara nasıl olmuş diye çalışmalarımı atıyordum onlar da çalmış.[DOUBLEPOST=1405895985,1405895734][/DOUBLEPOST]Noldu sustun bakıyorum ?

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ahahahah. Yalvarmış mıyım? Konuşmaları atarım buraya rezil olursun. Senin gibi ergenler ancak iftira atar. Gerisini getiremezsin. Yarın atacağım konuşmaları. Yalvarmışım ha? Yalancı kahpe.[DOUBLEPOST=1405896185,1405896120][/DOUBLEPOST]Paintten yaptığın iğrenç resimle gruba girmek için uğraşıyordun. Nah alırdık seni o gruba.

SlashBoy18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ahahahah. Yalvarmış mıyım? Konuşmaları atarım buraya rezil olursun. Senin gibi ergenler ancak iftira atar. Gerisini getiremezsin. Yarın atacağım konuşmaları. Yalvarmışım ha? Yalancı kahpe.
Sizin gibilerle uğraşamıycam zaten 2 kere ban yedim bir daha yiyemem.[DOUBLEPOST=1405896241,1405896210][/DOUBLEPOST]
Ahahahah. Yalvarmış mıyım? Konuşmaları atarım buraya rezil olursun. Senin gibi ergenler ancak iftira atar. Gerisini getiremezsin. Yarın atacağım konuşmaları. Yalvarmışım ha? Yalancı kahpe.[DOUBLEPOST=1405896185,1405896120][/DOUBLEPOST]Paintten yaptığın iğrenç resimle gruba girmek için uğraşıyordun. Nah alırdık seni o gruba.
Adaplı konuşunuz.

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ye de kurtulalım. Çalmışlarmış. Paintten yaptığın iğrenç resmin linkini + gruba girmek için ağlamalarını atarım rezil olursun.