SlashBoy18
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Anlaşılmayacak ne var.Belki sen çalmıyor olabilirsin,seninkiler benimkilere çok benziyor çünkü.Ama @RedShock ve @DaxterMorgan 100% çalıyor.Anlamadım?
Anlaşılmayacak ne var.Belki sen çalmıyor olabilirsin,seninkiler benimkilere çok benziyor çünkü.Ama @RedShock ve @DaxterMorgan 100% çalıyor.Anlamadım?
Yalan mı benle özel mesaj başlatıp yalvardın lütfen "RedAnimations"a gel diye.Ayrıca o adamlar çalıyor.İnanmazsan inanma.Ben onlara nasıl olmuş diye çalışmalarımı atıyordum onlar da çalmış.[DOUBLEPOST=1405895985,1405895734][/DOUBLEPOST]Noldu sustun bakıyorum ?Sen ne egoist kendini beğenmiş bir özür dilerim çıktın ulan. Adamlar çalmıyor emek gösteriyor senin gibi kendini beğenmiş değiller.
Sizin gibilerle uğraşamıycam zaten 2 kere ban yedim bir daha yiyemem.[DOUBLEPOST=1405896241,1405896210][/DOUBLEPOST]Ahahahah. Yalvarmış mıyım? Konuşmaları atarım buraya rezil olursun. Senin gibi ergenler ancak iftira atar. Gerisini getiremezsin. Yarın atacağım konuşmaları. Yalvarmışım ha? Yalancı kahpe.
Adaplı konuşunuz.Ahahahah. Yalvarmış mıyım? Konuşmaları atarım buraya rezil olursun. Senin gibi ergenler ancak iftira atar. Gerisini getiremezsin. Yarın atacağım konuşmaları. Yalvarmışım ha? Yalancı kahpe.[DOUBLEPOST=1405896185,1405896120][/DOUBLEPOST]Paintten yaptığın iğrenç resimle gruba girmek için uğraşıyordun. Nah alırdık seni o gruba.
Onu şaka için atmıştım.Ye de kurtulalım. Çalmışlarmış. Paintten yaptığın iğrenç resmin linkini + gruba girmek için ağlamalarını atarım rezil olursun.
Haksız taraf banlanır haklı taraf uyarı yer falan filan. (Haklı taraf benim)Kavganın sonunu merak ediyom![]()
Tarafsız şekilde yorumları okursan kimin haklı olduğunu bulursunHaksız taraf banlanır haklı taraf uyarı yer falan filan. (Haklı taraf benim)
Haklı benim B)Tarafsız şekilde yorumları okursan kimin haklı olduğunu bulursun
Tekrar okuHaklı benim B)
Yine ben haklıyım B)Tekrar oku
Yine ben haklıyım B)
Tekrar oku