emeğe saygı duy birazAşırı derecede kötü olmuş.
Sevmedim.emeğe saygı duy biraz
kolaysa kendin yap kardeş[DOUBLEPOST=1405896774,1405896739][/DOUBLEPOST]Aşırı derecede kötü olmuş.
emeğe saygı duy biraz
ne yapalım ben daha yeniyim mine imatörde gölgeleride photoshop la yaptım (Burn Tool)@RedShock ve @DaxterMorgan'ınkileri ben yaptım kardeş.
Diyorsunda o kadar övünecek bir şey değil bu yaptığın wallpaper. Sonuçta basit bir şey plugin kodlamayı denermisin onunla bu mesela kıyaslanamayacak kadar seviyesiz.@RedShock ve @DaxterMorgan'ınkileri ben yaptım kardeş.
Herhalde @RedShock ve @DaxterMorgan'ın wallpaperlerini görmedin (yani benim) aşırı derecede müthişler.Diyorsunda o kadar övünecek bir şey değil bu yaptığın wallpaper. Sonuçta basit bir şey plugin kodlamayı denermisin onunla bu mesela kıyaslanamayacak kadar seviyesiz.
Bu kendi düşüncen olduğunu bilmeni isterim.Herhalde @RedShock ve @DaxterMorgan'ın wallpaperlerini görmedin (yani benim) aşırı derecede müthişler.
Kötüler mi yani ?Bu kendi düşüncen olduğunu bilmeni isterim.
Hayır hayır, Kötü veya iyi yönde eleştiri yaptığımı düşünme, Gayet güzel ancak bu kadar övünülecek bir şey değil bende plugin kodluyorum fakat fazla övünmeye gerek olmadığı konusunda kanaatimKötüler mi yani ?
sevmeyebilirsin ama en azından azcıkta olsa saygı duyman gerekir madem sen çok güzel yapıyorsun ve başkalarınınkini beğenmiyorsun ozaman tecrübesiz arkadaşlarla tecrübeni paylaşSevmedim.