Özelden yaptığın birkaç çalışmayı atabilir misin ?Kullandımda. ._.
Özelden yaptığın birkaç çalışmayı atabilir misin ?Kullandımda. ._.
Film İzlemekteyim. ._.Özelden yaptığın birkaç çalışmayı atabilir misin ?
O arkadaş hiçbir şey yapmıyor son cümlede belirttim. Mesaj atıp o yapmış gibi anlatıyor fakat gerçek bir Wallpaper yapmak Plugin yapmaktan kat be kat zordur.Ancak bu dediklerinin bu arkadaşın övünülecek kadar iyi bir wallpaper yaptıklarınla eşdeğer yorumlar olmadığını bilmeni isterim.
Bizi övmeyi bırakta servere gel önemli işimiz varHakli @byMasterTurk İle @Crafted Çok İyi Plugin Kodluyolar onlarin yaptiklari daha ZOR.
Film İzliyodumBizi övmeyi bırakta servere gel önemli işimiz var
Izleme lan işimiz varFilm İzliyodum![]()
Sağ olO arkadaş hiçbir şey yapmıyor son cümlede belirttim. Mesaj atıp o yapmış gibi anlatıyor fakat gerçek bir Wallpaper yapmak Plugin yapmaktan kat be kat zordur.
Tabikide bu senin görüşün olduğunu bilmeni isterim.O arkadaş hiçbir şey yapmıyor son cümlede belirttim. Mesaj atıp o yapmış gibi anlatıyor fakat gerçek bir Wallpaper yapmak Plugin yapmaktan kat be kat zordur.
Senin söylediğin de senin görüşün oluyor.Tabikide bu senin görüşün olduğunu bilmeni isterim.
Evet bunu inkar etmiyorum fakat arkadaş genel konuşuyor?Senin söylediğin de senin görüşün oluyor.
Onun görüşü wallpaper yapmanın plugin kodlamaktan daha zor olduğu. Genellik falan yok.Evet bunu inkar etmiyorum fakat arkadaş genel konuşuyor?
Egonuz AŞIRI DERECEDE tavan yapmis.Herhalde @RedShock ve @DaxterMorgan'ın wallpaperlerini görmedin (yani benim) aşırı derecede müthişler.
Egonuz AŞIRI DERECEDE tavan yapmis.
@Crafted size sabırla bir şeyler anlatmaya calisiyor ama dinlememekte ısrar ediyorsunuz. Emeğe saygisizlik ile eleştiri farklı şeylerdir eleştirmeyi ogrendiginiz zaman baskalarinin emeklerini değerlendir ki onlar da kendini değerlendirip geliştirsin.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen yap güzelinide biz yorumlayalım ?Aşırı derecede kötü olmuş.