hayvangibi
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
bu herobrine meselesi ne anlayamadım forumda herkesin agzında bi herobrine millet birbiriyle kavga ediyo herobrine için internette aradım saçma sapan seyler çıktı biri bana açıklayabilir mi
bi kere kaldırınca kalkmıyormu her yeni sürümde niye kaldırıyorlar (hala ne oldugunu bilmiyorum)Efsane işte. Her yeni sürümde kaldırılan özellik. Yani bu özellik bir sürümde kaldırılıyor, yeni versiyondada kaldırılıyor. Karışık ben hala çözemedim.![]()
Bende çözemedim ama birçok sürümde öyledir. Kaldırılır, eklenmez ve kaldırılır. Vermeye calıstıkları izlenim yoktur ama olabilirde.bi kere kaldırınca kalkmıyormu her yeni sürümde niye kaldırıyorlar (hala ne oldugunu bilmiyorum)
Forum halkı olarak nasıl tepki istiyosun verelim otur sende yerine. Dikkat cekmeyemi calısıyosun, düzgün konusucaksın bu forumda anlatabiliyormuyum!kol böreğinin diğer adı yiccenmi bende en uzunundan var![]()
konuya odaklansakForum halkı olarak nasıl tepki istiyosun verelim otur sende yerine. Dikkat cekmeyemi calısıyosun, düzgün konusucaksın bu forumda anlatabiliyormuyum!
Benim dediğim daha doğruZamanında taaaaaa ilk sürümlerde var imiş sonradan kalkmış dediğim gibi kısa süreliğine mc de kalmış Spahx da da sadece skin var dediğim gibi kendi yok![]()