herobrine

hayvangibi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bu herobrine meselesi ne anlayamadım forumda herkesin agzında bi herobrine millet birbiriyle kavga ediyo herobrine için internette aradım saçma sapan seyler çıktı biri bana açıklayabilir mi

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Efsane işte. Her yeni sürümde kaldırılan özellik. Yani bu özellik bir sürümde kaldırılıyor, yeni versiyondada kaldırılıyor. Karışık ben hala çözemedim. :)

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine ı sana şöyle özetliyim :D
Markus Person ( Namı Değer Notch- Minecraftın Yapımcısı ) ölen kardeşi adına minecrafta bir mob ekliyor ve kardeşinin adı Brine olduğundan bu mob a Herobrine diyor. İlk versiyonlarda hiçbir zararı olmayan brine sadece gezer görünür vurmaz vurulamaz bir mobken sonraki vesiyonlarda oyunun en güçlü mobu oluyor ( korkunç bişi. creeper patlayınca yada zombi vurunca korkuyon ya ondan kötü :D ). Oyuncuların şikayeti üzerine Markus Person Herobrine ' yi kaldırıyor. Ancak indirmiş olduğun kaynak paketleri modlar mc dosyalarının vs içine bazı insanlar gıcıklık olsun diye eklemekte. Spahx Pure Bd Craft adlı kaynak paketinin rar ( yada dosya ) kısmına girersen orda karakter skini halinde olduğunu bulabilirsin :).
Not:Forumda herobrine ile ilgili forum kullanıcılarını gereksiz yere telaşlandırıcak konular yasak.
Yani oyuncuların heroyu gördüm heroyu gördüm fln demelerine aldırış etme. Hero modunu kuruolar yada server açıp pl ler ile yapıolar gereksiz yere telaşlanma fln :D

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bizim Brian öldü ya geçen sene onun hayaleti fazla takma ^_^ (2 Sene öncede olabilir .-.)

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Aslında öyle bir şey yok minecraft oyuncuların uydurma hikayesi.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zamanında taaaaaa ilk sürümlerde var imiş sonradan kalkmış dediğim gibi kısa süreliğine mc de kalmış Spahx da da sadece skin var dediğim gibi kendi yok :D

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuna hiç eklenmemiş, bazı kişiler tarafından insanların oyundan korkup bırakması veya oyunun yayılması için çıkardığını düşündüğüm efsane. Efsaneye göre, oyunun yapımcısı Notch'un ölen bi kardeşi varmış onun adına oyuna hayalet gibi bir mob eklemiş ve bu mob steve'in gözleri beyaz haliymiş. Yok evini parçalıyomuş yok tuzak kuruyomuş falan. Neyse birçok kişi bundan korkmuştur sebebini anlayamadığım şekilde, sonuçta bilgisayardan çıkıp bizi yemez di mi :D . Bir sürü çağırma yöntemi adı altında video da bulabileceğin şekilde, bu videoların hepsinde mod olduğunu bil. Yani vanilla değil. Modsuz şekilde karşılaştığını iddia eden kişiler ya mod kalıntısından dolayı, ya bir arkadaşının şakası, ya da orjinalden farklı bir launcher veya client kullanıyora onun içine gizlice koyulmuş olabileceğindendir. Şu oyundaki kırık CD'nin onunla ilgili olduğunu, hatta onu dinleyince geleceğini söyleyen saçma salak bilgiler de var. Neyse bazıları oyunun alpha aşamasında olduğunu, ama çıkma ihtimalinin 1 milyonda bir falan olduğunu söylerler, bana göre bu mob oyuna asla eklenmemiş, bazı kişilerin bir uydurmasıdır. Bu efsane bu kadar tutunca başka benzer hikayeler de yazmışlardır. Entity303, null vb. Bu arada forumda herobrine gördüm diye konu açman yasak bu şekilde bilgi alman sıkıntı değil fakat eğer gördüm falan açarsan yasak ha.
http://www.*******************/wp-content/uploads/herobrine.png Aha bu amcadır bayramda gidip elini öpmek istersen.

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine : Bilgisayarda olmayan telefonda olmayan fakat konsollarda olan şeydir.