bikkik
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yemiycek ora kesinde şunu hayal etmeni istiyorumOyuna hiç eklenmemiş, bazı kişiler tarafından insanların oyundan korkup bırakması veya oyunun yayılması için çıkardığını düşündüğüm efsane. Efsaneye göre, oyunun yapımcısı Notch'un ölen bi kardeşi varmış onun adına oyuna hayalet gibi bir mob eklemiş ve bu mob steve'in gözleri beyaz haliymiş. Yok evini parçalıyomuş yok tuzak kuruyomuş falan. Neyse birçok kişi bundan korkmuştur sebebini anlayamadığım şekilde, sonuçta bilgisayardan çıkıp bizi yemez di mi. Bir sürü çağırma yöntemi adı altında video da bulabileceğin şekilde, bu videoların hepsinde mod olduğunu bil. Yani vanilla değil. Modsuz şekilde karşılaştığını iddia eden kişiler ya mod kalıntısından dolayı, ya bir arkadaşının şakası, ya da orjinalden farklı bir launcher veya client kullanıyora onun içine gizlice koyulmuş olabileceğindendir. Şu oyundaki kırık CD'nin onunla ilgili olduğunu, hatta onu dinleyince geleceğini söyleyen saçma salak bilgiler de var. Neyse bazıları oyunun alpha aşamasında olduğunu, ama çıkma ihtimalinin 1 milyonda bir falan olduğunu söylerler, bana göre bu mob oyuna asla eklenmemiş, bazı kişilerin bir uydurmasıdır. Bu efsane bu kadar tutunca başka benzer hikayeler de yazmışlardır. Entity303, null vb. Bu arada forumda herobrine gördüm diye konu açman yasak bu şekilde bilgi alman sıkıntı değil fakat eğer gördüm falan açarsan yasak ha.
http://www.*******************/wp-content/uploads/herobrine.png Aha bu amcadır bayramda gidip elini öpmek istersen.
Gerçek Hayatta evdesin ve saat 10-12 arası gece vakitleri. Mineshaft ta yada evin altına yere basamak halinde kazıyorsun. Oyunun o egzantrik müzikleri açık ve aşağı doğru inerken sanki böyle ayak yürüme sesi geliyor ve tam sen ne oluyo demeye kalmadan arkanı dönünce bembeyaz gözlerle sana bakan bir steve var ve üstündeki 3 stak dia yere düşüp kayboluyor.
Şimdi nası dasdasdasdasdasdasdasd.
Hadi heroyu görünce bilgisayara yumruk atarımda dialara üzülürüm ben