CleverMC
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Skripti paylaşınca görürsünüzbilmiyorum,neden chattan aliyorsunki kick mesajini
Edit: O Sorunu bulabilirsem
Skripti paylaşınca görürsünüzbilmiyorum,neden chattan aliyorsunki kick mesajini
Oyuncu çantasını açtığında kapayan bir Skript lazım.
on inventory open:
cancel event
Çalışmıyor .s.sKod:on inventory open: cancel event
@Rosenrot Şöyle bir şey yapabilir misin sana zahmet olmassa. Mesela adam birine mute atacağı zaman sebep belirtmeli örn: /mute bilinmeyen 15dk veya m küfür şeklinde atacak. Attığında ise herkesin görebileceği bir şekilde chatta şu yazı çıkacak. "Bilinmeyen adli yetkili bilinmeyen2'yi küfür nediyle 15 dk susturdu" Bu şekilde istiyorum. Mümkün müdür?
command /sustur <player> <text> <text>:
permission: sus.tur
trigger:
make console execute command "mute %arg 1% %arg 2%"
broadcast "&e&l%player% &eadli yetkili &c%arg 1% &eadli kisiyi &8&l%arg 3% nedeniyle &b%arg 2% saniye susturdu"
Skriptte mümkün değil adamlar yaparken hata yapmislar yada bukkiti kalip olarak geçirdikleri için esc ekrani chatide envanter olarak goruyor.Çalışmıyor .s
On inventory open:
wait 1 ticks
close player's current inventory
Bu yüzden Java diyecektim ama Java'da da yapılmıyor :FADSFSSkriptte mümkün değil adamlar yaparken hata yapmislar yada bukkiti kalip olarak geçirdikleri için esc ekrani chatide envanter olarak goruyor.
PHP:On inventory open: wait 1 ticks close player's current inventory
WildSkript yükle .sÇalışmıyor .s
cidden yapilmiyormuBu yüzden Java diyecektim ama Java'da da yapılmıyor :FADSFS
Envanter açma işlemi sunucu lag'a girsede yapılabilen bir şey, yani Client tabanlı çalışan bir şey. Yani müdahale etmek imkansızcidden yapilmiyormu
force esc diye bir şey varmi
yani envanter açma eventini beklersin
actiginda force esc yani esc tuşuna basmis gibi gösterme yaparsin sonra envanter kapanir .s
Spongeyi bekle(ortalama 8 ay),onun client bridgesi olacagini duydum yani cliente müdahale edilebilecek.Envanter açma işlemi sunucu lag'a girsede yapılabilen bir şey, yani Client tabanlı çalışan bir şey. Yani müdahale etmek imkansız![]()
Buradan @MegaCrafter 'a selam yolluyoruz*Envanter açma işlemi sunucu lag'a girsede yapılabilen bir şey, yani Client tabanlı çalışan bir şey. Yani müdahale etmek imkansız![]()
Cliente müdahale edebilmesi için Clientinde buna uyarlı yazılması lazım, yani Minecraft'ı kodlarını düzenlemeden bunu yapmaları imkansız.[DOUBLEPOST=1435776037,1435775950][/DOUBLEPOST]Spongeyi bekle(ortalama 8 ay),onun client bridgesi olacagini duydum yani cliente müdahale edilebilecek.
Cliente müdahale edebilmesi için Clientinde buna uyarlı yazılması lazım, yani Minecraft'ı kodlarını düzenlemeden bunu yapmaları imkansız.Spongeyi bekle(ortalama 8 ay),onun client bridgesi olacagini duydum yani cliente müdahale edilebilecek.
@Rosenrot Bi baksana şöyle bir kod yazdım sağ tıkladığımda menü açılıyor. Ama içi boş oluyor neden ?
Kod:on right click holding chest: if player's tool is chest named "Deneme": open chest with 1 rows named "&4&lDeneme" to player format slot 0 of player with diamond named "Deneme" with lore "Deneme" to close then run "give %player% chest 1"
on right click holding chest:
if player's tool's name contains "Deneme":
open chest with 1 rows named "&4&lDeneme" to player
wait 3 ticks
format slot 0 of player with diamond named "Deneme" with lore "Deneme" to close then run "give %player% chest 1"