Herturlu yardim edilir istek script yapilir

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ya yardım lazım acil bir Skript gerek, oyuncu çantasını açtığında kapayacak :S

Klorobenzen

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi Op /eventyap dediğinde bir slotluk chest acılcak 2.kısımda zombi kral eventi yazıcak.Adam buna bastığında baktığı yerde Kral zombi adlı 500 canlı bir zombi oluşcak öldüğünde ise belirlediğim itemler düşcek bunu yaparsanız çokk sevinirim.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
@Rosenrot Şöyle bir şey yapabilir misin sana zahmet olmassa. Mesela adam birine mute atacağı zaman sebep belirtmeli örn: /mute bilinmeyen 15dk veya m küfür şeklinde atacak. Attığında ise herkesin görebileceği bir şekilde chatta şu yazı çıkacak. "Bilinmeyen adli yetkili bilinmeyen2'yi küfür nediyle 15 dk susturdu" Bu şekilde istiyorum. Mümkün müdür?

mümkündür
PHP:
command /sustur <player> <text> <text>:
    permission: sus.tur
    trigger:
        make console execute command "mute %arg 1% %arg 2%"
        broadcast "&e&l%player% &eadli yetkili &c%arg 1% &eadli kisiyi &8&l%arg 3% nedeniyle &b%arg 2% saniye susturdu"

kullanım su şekilde
"/sustur <isim> <süre> <sebep>"

Örnek:
"/Sustur Notch 500 Küfür etme ve spam"

tek sorun dakika yerine saniye kullanilmasi

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Skriptte mümkün değil adamlar yaparken hata yapmislar yada bukkiti kalip olarak geçirdikleri için esc ekrani chatide envanter olarak goruyor.

PHP:
On inventory open:
    wait 1 ticks
    close player's current inventory
Bu yüzden Java diyecektim ama Java'da da yapılmıyor :FADSFS

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
cidden yapilmiyormu
force esc diye bir şey varmi :D
yani envanter açma eventini beklersin
actiginda force esc yani esc tuşuna basmis gibi gösterme yaparsin sonra envanter kapanir .s
Envanter açma işlemi sunucu lag'a girsede yapılabilen bir şey, yani Client tabanlı çalışan bir şey. Yani müdahale etmek imkansız :(

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Spongeyi bekle(ortalama 8 ay),onun client bridgesi olacagini duydum yani cliente müdahale edilebilecek.
Cliente müdahale edebilmesi için Clientinde buna uyarlı yazılması lazım, yani Minecraft'ı kodlarını düzenlemeden bunu yapmaları imkansız.[DOUBLEPOST=1435776037,1435775950][/DOUBLEPOST]
Spongeyi bekle(ortalama 8 ay),onun client bridgesi olacagini duydum yani cliente müdahale edilebilecek.
Cliente müdahale edebilmesi için Clientinde buna uyarlı yazılması lazım, yani Minecraft'ı kodlarını düzenlemeden bunu yapmaları imkansız.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
@Rosenrot Bi baksana şöyle bir kod yazdım sağ tıkladığımda menü açılıyor. Ama içi boş oluyor neden ?

Kod:
on right click holding chest:
    if player's tool is chest named "Deneme":
    open chest with 1 rows named "&4&lDeneme" to player
    format slot 0 of player with diamond named "Deneme" with lore "Deneme" to close then run "give %player% chest 1"

Kod:
on right click holding chest:
    if player's tool's name contains "Deneme":
        open chest with 1 rows named "&4&lDeneme" to player
        wait 3 ticks
        format slot 0 of player with diamond named "Deneme" with lore "Deneme" to close then run "give %player% chest 1"
boyle olmali