Herturlu yardim edilir istek script yapilir

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
o 6.sinif tagi sergune yazilmisti yasimi merak ediyorsan skype verebilirim veya telefon hic farketmez ve kimin yasinin kaç olduğunu çok iyi biliyorum :)
Konuyu kirletme artik özelden yaz sana konudan uza dendiğini hatirliyorum...
Köpeklerin duası kabul olsaymış gökten kemik yağarmış, birinin uza demesiyle konuyu terk edilmenin bir gelenek olduğunu hatırlamıyorum kusura bakma :)

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Büyük bir düşman kazandin tebrikler
Forumun 2014 senesinin mağduru olan yaşam formu, gerçek hayatta şamar oğlanı olup da eksik olan adamlık ihtiyacını burada aramaya çalışanların kafasını patlatıyorum ben.

Beni çekemeyip profilden küfür etmesini çok iyi biliyorsun. Çünkü yapabileceğin tek şey küfür etmek. Sen kimsenin düşmanı olamaz, aksine olduğunun kişinin sadece ayakkabısını bağlayabilirsin.

O yüzden hiçbir konunda olgunlukta bahsetme, seni bir kez ifşa ettim gerisine gerek yok. Yaşını profilimde belli ettin, o küfürlerini rapor etmeyeceğim. Gelen geçen senin ne karaktersiz bir insan olduğunu görsün diye.

Sanal hayatta en sivri kılıcın olan klavyen konuşur, göz göze gelirsek bir bakışımla göz damarların bile korkudan birbirine dolanır, kör olursun ve en sivri kılıcın olan klavyeni bile konuşturamazsın.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
öyledir
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bir insan neden twitter fotosunu arkadasininki yapsinki ? tabi bende bu durumda olsam siyrilmak için arkadasim derdim
madem gerçek hayata o kadar meraklisin ver telefon numarası konusalim kimsin Nesin ve egon zerre umrumda değil

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
öyledir
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bir insan neden twitter fotosunu arkadasininki yapsinki ? tabi bende bu durumda olsam siyrilmak için arkadasim derdim
madem gerçek hayata o kadar meraklisin ver telefon numarası konusalim kimsin Nesin ve egon zerre umrumda değil
0 Takipçi - 0 Takip. Yani incelemeden direk itirafta bulunuyorsun :) Ayrıca rayandu06 bir minecraft nickidir. Insanlar çoğu zaman oyunda, forumda kullandıkları nickleri sosyal platforma taşırlar. Ayrıca your ego, is my lego baby.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
kodlama bilgime laf etti şuursuzca ben burada millete yardim ederken konuyu dagitma dedikce konuyu dagitti

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
bir oyuncu .. isimli bir zombie öldürdüğünde {%player%.exp} verisine 1 tane ekliycek, her saniye yada biraz daha hhızlı bi şekilde loop yapıp bu veriyi kontrol edicek eğer bu veri 50 ile 99 arasındaysa {%player%.lvl} verisine bir ekliycek, iki veriyide loop yapıp action bar kısmında sürekli bu iki veriyi .. levelsin ... exp var gibi göstericek, yere düşen exp ler olmıycak yani kapalı olucak düşmesinler. yapabilirsen şu 50 ile 99 olan kısmı nasıl çoğaltabileceğimi örnek olarak yapar mısın 50 ile 99 da ise diğeri 100 ile 199 arasında ekliycek sonra 200 ile 499 öyle öyle yükselcek. kolay bişi ama kodları bilmiyorum yapabilir misin?

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
bir oyuncu .. isimli bir zombie öldürdüğünde {%player%.exp} verisine 1 tane ekliycek, her saniye yada biraz daha hhızlı bi şekilde loop yapıp bu veriyi kontrol edicek eğer bu veri 50 ile 99 arasındaysa {%player%.lvl} verisine bir ekliycek, iki veriyide loop yapıp action bar kısmında sürekli bu iki veriyi .. levelsin ... exp var gibi göstericek, yere düşen exp ler olmıycak yani kapalı olucak düşmesinler. yapabilirsen şu 50 ile 99 olan kısmı nasıl çoğaltabileceğimi örnek olarak yapar mısın 50 ile 99 da ise diğeri 100 ile 199 arasında ekliycek sonra 200 ile 499 öyle öyle yükselcek. kolay bişi ama kodları bilmiyorum yapabilir misin?
ozelden yardim edebilirim dediğim gibi bunun içinde projelerimi kapsayan şeyler var ozelden skype verebilirsen ordan anlatabilirim