Herturlu yardim edilir istek script yapilir

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rosenrot'un kodlama bilgisi ;
Sağtık >> Öğeyi Denetle>> "Eheheheh Şimi Şurdan Birini Buluyum Yazısını Değiştiriyim.">> Eski Mesaj "Çok güzel konu.Teşekkürler.">> Yeni Mesaj "Ben Malım."
ahaha çok komiksin , Çekemiyosan bu kadar belli etme bilader ha sen ne karışıyon diyosan kimsenin emeğine böyle gereksiz mesaj yazarak hakaret edemezsin ! Çok bilgin varsa sende bi konu aç ve millete yardım et hemde karşılık beklemeden hadi bekliyoruz konunu ...

H

HardCore2

Ziyaretçi
ahaha çok komiksin , Çekemiyosan bu kadar belli etme bilader ha sen ne karışıyon diyosan kimsenin emeğine böyle gereksiz mesaj yazarak hakaret edemezsin ! Çok bilgin varsa sende bi konu aç ve millete yardım et hemde karşılık beklemeden hadi bekliyoruz konunu ...
adam haklı. kimseyi emeğiyle ve bilgisiyle dışlayamaz hakaret edemezsin.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Rosenrot'un kodlama bilgisi ;
Sağtık >> Öğeyi Denetle>> "Eheheheh Şimi Şurdan Birini Buluyum Yazısını Değiştiriyim.">> Eski Mesaj "Çok güzel konu.Teşekkürler.">> Yeni Mesaj "Ben Malım."
boyle yaparak sadece antipati ve düşman kazanıyorsunuz kime diyosam 13 yaşındaki birine laf anlatmak kadar zor birsey yok

Son düzenleme:

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
mesajini başka yerde kas isteğin varsa soyle onun dişinda başka muhabbet yapma burada
Canum post kasmıyorum, sadece seçfirin tüm kodu atmadan laf atmasına karşıyım .s (@KRHN)
En azından önümüze gelene direk yaşını belli ediyorsun falan demiyoruz, uğraşmaya değer bir egon da yok zaten.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Canum post kasmıyorum, sadece seçfirin tüm kodu atmadan laf atmasına karşıyım .s (@KRHN)
En azından önümüze gelene direk yaşını belli ediyorsun falan demiyoruz, uğraşmaya değer bir egon da yok zaten.
tamam ben ego falan ilgilenmiyorum sadece yardim isteyene yardim ediyorum lütfen başka yerde tartis krhna ne sorcaksan ozelden sor bu konu yardımlaşma konusu yas konusuna gelince benim soylememe gerek yok zaten herkes kimin kaç yasinda olduğunu biliyor konudan gitmen dilegiyle