Hesabım Artık Premium Değil!!! :(

En iyi cevaplar
0
Yani neymiş Dandik Sitelerden almıcakmışız ! :D Bencede Güzle bir tazminat davası aç [ Adam havaya girdi beyler asdadgfatdfdad ] Sonra daha fazla para alırsın

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Hayır dava açamassın haksız çıkarsın. Çünkü onlar sana kazık atmadı, verdiler premiumunu fakat anlaşıldığı için Mojang ekibi tarafından silindi. Git Mojang'a dava aç o aldığın yere dava açarsan %100 haksız çıkarsın Mojanga açarsanda %99 haksız çıkarsın.

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
sağdan soldan pre alıyonuz sonra ağlıyonuz gidin sitesinde satılıyo arkadaş ben aldım 2 senedir preyim hiç bi sıkıntım yok

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yerine dandik sitelerden alırsan böyle olur.
aynen ben ordan alcam mesela hatta aldım diyelim çünkü 23 aralık pazar 2013 günü alcam :D ve evet reklam yapmak istemiyorumda kopazar forumexe nin ve forumexe de dandik bi site[DOUBLEPOST=1387755120,1387755021][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yerine dandik sitelerden alırsan böyle olur.
yada jeb abi yanlış bişi görmüştür premium u almıştır (jeb diyorum çünkü what is minecraft? ta okuduğuma göre ingilizcem var ve okudum notch diyer oyunları geliştirebilmek için mc i bırakmak zorunda kalmış ve mc i jeb e devretmiş)[DOUBLEPOST=1387755205][/DOUBLEPOST]
Bilseydim böyle bi şey olduğunu almazdım başka yerden :( Peki ne yapabilirim?
jeb abimizin verdiği siteden al yani minecraft.net ten (jeb diyorum çünkü notch diyer oyunları geliştirmek için minecraftı bırakmak zorunda kalmış ve jeb yapmaya başlamış

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Çin'den ucuza gift code alıyor bazı sitelrr sonra hesap bloke oluyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MasterX

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dava açamazsin cunku premiumu kendi sitesinden almadin yani mojangtan. Dava açsan bile senin hatandi haksiz durumdasin. geçmis olsun

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Eğer adam kendisi almissa premiumu adama o zaman tamam ama böyle uccuz satan yerler Çin'den ucuza gift code alıyor dediğim gibi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BerkayN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler Benimde Premium Allaha Şükür Çalinmadida :) minecraft.net ten giriyorum Adim Yazmiyr Direk Logged | Log Out yaziyor nedeni nedir :) pls ama hesap çalisiyor zaten