kralizasyon
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Hahah güzel!Söyle hemen gelelim babam bilişim suçlarında çalışıyor derim![]()
Hahah güzel!Söyle hemen gelelim babam bilişim suçlarında çalışıyor derim![]()
Doğru ve dava açabilse bile kazanma şansı yok.Evet hani sözleşme çıkıyor biz okumadan tamam diyoruz ya orada yazıyordur.
aynen ben ordan alcam mesela hatta aldım diyelim çünkü 23 aralık pazar 2013 günü alcamLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.yerine dandik sitelerden alırsan böyle olur.
yada jeb abi yanlış bişi görmüştür premium u almıştır (jeb diyorum çünkü what is minecraft? ta okuduğuma göre ingilizcem var ve okudum notch diyer oyunları geliştirebilmek için mc i bırakmak zorunda kalmış ve mc i jeb e devretmiş)[DOUBLEPOST=1387755205][/DOUBLEPOST]Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.yerine dandik sitelerden alırsan böyle olur.
jeb abimizin verdiği siteden al yani minecraft.net ten (jeb diyorum çünkü notch diyer oyunları geliştirmek için minecraftı bırakmak zorunda kalmış ve jeb yapmaya başlamışBilseydim böyle bi şey olduğunu almazdım başka yerdenPeki ne yapabilirim?
Beyler Benimde Premium Allaha Şükür Çalinmadidaminecraft.net ten giriyorum Adim Yazmiyr Direk Logged | Log Out yaziyor nedeni nedir
pls ama hesap çalisiyor zaten