Yardım Hexxit extrabiomesxl hatasi! Lutfen Yardim

ByVenom

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İşletim sisteminiz Windows 7 ise alttaki videodan yardım alarak dilinizi İngilizce yapabilirsiniz.
işte sorun şu bende windows update kısmına kadar, dil seçeniğini indiremiyorum, dil seçiyorum bu dili kullan diyorum sadece şunu diyor bana windows update'de aranıyor. :'(( :( (sistemim windows 8.1 pro)

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
işte sorun şu bende windows update kısmına kadar, dil seçeniğini indiremiyorum, dil seçiyorum bu dili kullan diyorum sadece şunu diyor bana windows update'de aranıyor. :'(( :(((
Windows Update hizmeti kapalı olabilir mi? Kapalı ise aşağıdakileri uygulayın.

Uygulamalar çubuğuna sağ tıklayın > Görev yöneticisi > hizmetler sekmesi > aşağıdaki hizmetleri aç butonu > "Windows Update" hizmetini bul > üzerine çift tıkla > başlatma türünü otomatik olarak değiştir ve kaydet > ardından "Windows Update" hizmetine sağ tıkla ve başlat

ByVenom

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Uygulamalar çubuğuna sağ tıklayın > Görev yöneticisi > hizmetler sekmesi > aşağıdaki hizmetleri aç butonu > "Windows Update" hizmetini bul > üzerine çift tıkla > başlatma türünü otomatik olarak değiştir ve kaydet > ardından "Windows Update" hizmetine sağ tıkla ve başlat
yaptim fakat helen aynı sonuç, dediğiniz gibi yaptım anlatıyım: Windwos Update çalışıyormuş, durdum tekrar başlattım,başlangıç türü "elle" ayarındaydı "otomatik" yaptım sonra oturumu kapatıp açtım. Hala aynı sonuç. :/ :( sanırım bu hata cözülmücek

ByVenom

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
windows 10 pro format atmayı düşünüyorum.

Adrastos

Statsanwalt
Emekli
En iyi cevaplar
11
flash belleke yüklerken böyle sorun verdi
bilgisyar üzerinden yükseltmeyi denedim gene böyle hata verdi
Dili İngilizce veya Amerikan İngilizcesi olarak değiştirmek bu problem için gerekli çözüm yolu eski mesajlarda da belirtmiştim fakat, bilmediğim bir nedenden dolayı dilini değiştiremiyorsun. Biraz araştırma yapabilirsin bu konuda.

ByVenom

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dili İngilizce veya Amerikan İngilizcesi olarak değiştirmek bu problem için gerekli çözüm yolu eski mesajlarda da belirtmiştim fakat, bilmediğim bir nedenden dolayı dilini değiştiremiyorsun. Biraz araştırma yapabilirsin bu konuda.
formatda atamıyorum bana hata veriyor ya :/

ByVenom

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sorun düzeldi arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim, format attım dili ingilizce yaptım, şuanda sunucuya girebiliyorum teşekkürler.