Liliven
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Hey O da NE ?!
Öncelikle sizlere kısa bir giriş yapayım. Hikayenin ana karakteri Steve (Stiv)'dir . Steve 36 yaşında, evli ve 2 küçük oğlu vardır. Karısı Marie (Meri) ile güzel bir çiftlikte yaşıyordur. Büyük oğullarının adı Jack (Cek), küçük oğullarının adı ise Joe (Co)'dur . Jack 11, Joe ise 8,5 yaşındadır. Jack ve Joe, meraklı birer ağabey ve kardeşlerdir. Hayal güçlerinde asla sınır tanımazlardır. Özellikle de Joe. Ve elbetteki gençliğinde birçok macera yaşamış babalarından ilgi çekici hikayeler dinlemeye bayılıyorlardır. Steve ailesini her şeyden çok seviyordur.
..
Marie bahçede, Steve ise kırık sandalyeyi tamir ediyor. Jack ve Joe ise parkta bisiklet sürüyorlar.
Marie - Tatlım, taş baltayı getirir misin?
Steve - Peki hayatım getiriyorum.
Steve bir anda geçmişe döner ve Minecraft yıllarını hatırlayıp, mırıldanarak şöyle der:
Ah o günler.. Sırf bir taşı bulmak için ellerimi kırılana kadar yormuştum. :kıkırdama. Elimde olsa o günleri bir kez daha yaşamak isterdim..
Steve fazla oyalanmadan taş baltayı karısı Marie'ye götürür.
Götürdükten sonra onu Marie'ye verir.
Marie - Teşekkür ederim tatlım.
Steve - Önemli Değil. Sandalyeyi de neredeyse tamir ettim! :yapmacık:
Bu sırada Jack ve Joe bahçeye bisikletlerini bırakıp annelerinin yanına giderler. Çünkü Joe, bisiklet sürerken dengesini kaybedip düşmüştür ve bahçeye Jack telaş içerisinde, Joe ise bitmek bilmeyen gözyaşlarıyla girer.
Marie - Joe ! Neler oldu sana!?! :acı:
Marie hemen elindeki baltayı yere fırlatıp Joe'nun yanına koşmuştur. Aynı şekilde Steve de bu bağrışmaları duyarak bahçeye göz atmıştır.
Steve - Ah, Olamaz..
Olanları gördükten sonra Steve de bahçeye çıkmıştır.
Marie - Ah, Tatlım. Ne oldu sana .. :uğraş:
Joe - A..a..a-annee (ühühüh :'() Di-di..dizim ço..çok acıyorr!! Ahh!!! :'(
Jack - Birlikte eve geliyorduk. Tam o sırada yanımızdan bir köpek geçti ve Joe dikkatini kaybederek düştü. Onu tutmaya çalıştım fakat neredeyse bende düşecektim. Üzgünüm Joe, sana iyi bakamadım :çoküzgün:
Joe kardeşine bakarak hafifçe gülümsemeye çalışmıştır.
Steve - Bir bakalım. Ha, ne dersin?
Joe hafifçe kafa sallamıştır ve Marie ile Steve onu yatağına götürerek dizine bakmaya başlamışlardır.
Marie - Ah birtanem.. :\" title= Çok acıyor mu?
Joe - Evet, ama sanırım düştüğüm anki kadar değil.
Jack - Hiç merak etme Joe. Aynı şey benimde başıma geldi. Tabi ben salıncaktan düştüm ama acısı aynıydı. İnan bana.
Joe - Anne, bana biraz su getirebilir misin lütfen?
Marie - Elbette tatlım. Jack , lütfen kardeşinin yanında bekle.
Jack - Peki anne.
Joe - Jack.
Jack - ?
Joe - Sence babam bize yine hikaye anlatır mı?
Jack- Merak etme Joe, babam bizim mutluluğumuz için herşeyi yapar.
O sırada annesi elinde su, babası ise biraz merhem'le odaya giriyorlar.
Marie - İşte suyun tatlım.
Joe - Teşekkür ederim anne.
Marie -
Jack - Baba, gece yatarken bize yeni hikayeler anlatacak mısın?
Steve - Bilemiyorum çocuklar.. Yeni hikayelerim var mı bilemiyorum..
Joe - Elbette vardır baba, hep yeni ve güzel hikayelerin oluyor senin
Steve - Aslında aklımdan geçen bir tane var.. Daha çok eskiden yaşadığım uzuun bir olaydı bu.
Jack ve Joe - Anlat bize baba! Dinlemeyi çok istiyoruz!
Steve - O zaman şöyle yapalım.. Siz biraz dinlenin, bende dinleneyim. Sonra yemeğimizi yeyip gece yatarken masalı ben size anlatayım. Hem kim bilir, belki daha heyecanlı olur, ne dersiniz?
Jack - Harika bir fikir !
Joe - Evet bencede! Ama bir dakika. Hikaye ne hakkında?
Steve - Bakın şimdi ne diyeceğim, hikayenin zamanı gelmeden ipucu yok. Ama hayal kurmakta sınır yok!
Jack ve Joe - Ehehe :sırıtmak::sırıtmak:
..
.. Eğer 5+ beğeni gelirse devam edeceğim. Lütfen fikrinizi bildirin. Umarım beğenmişsinizdir. Evet henüz Minecraft'la alakası yok ama dediğim gibi eğer 5+ beğeni gelirse Minecraft'ın olduğu bölümler de karşımıza çıkacak! Bir hatam ya da eksiğim varsa lütfen söyleyin
Arkadaşlar lütfen bir yorum yapın, 5 kişi akmış konuya ama 5'inden de hiçbir hayır yok. Lütfen eğer beğeni gelmezse hikaye yazmaktan temelli vazgeçeceğim. Lütfen bir yorum yapın, beğenmediyseniz bile bir eleştiri yapın ne olursunuz
[DOUBLEPOST=1373699513,1373635572][/DOUBLEPOST]Allah rızası için 1 yorum bile yokmu
peki hikaye yazmayı durdurucam
Öncelikle sizlere kısa bir giriş yapayım. Hikayenin ana karakteri Steve (Stiv)'dir . Steve 36 yaşında, evli ve 2 küçük oğlu vardır. Karısı Marie (Meri) ile güzel bir çiftlikte yaşıyordur. Büyük oğullarının adı Jack (Cek), küçük oğullarının adı ise Joe (Co)'dur . Jack 11, Joe ise 8,5 yaşındadır. Jack ve Joe, meraklı birer ağabey ve kardeşlerdir. Hayal güçlerinde asla sınır tanımazlardır. Özellikle de Joe. Ve elbetteki gençliğinde birçok macera yaşamış babalarından ilgi çekici hikayeler dinlemeye bayılıyorlardır. Steve ailesini her şeyden çok seviyordur.
..
Marie bahçede, Steve ise kırık sandalyeyi tamir ediyor. Jack ve Joe ise parkta bisiklet sürüyorlar.
Marie - Tatlım, taş baltayı getirir misin?
Steve - Peki hayatım getiriyorum.
Steve bir anda geçmişe döner ve Minecraft yıllarını hatırlayıp, mırıldanarak şöyle der:
Ah o günler.. Sırf bir taşı bulmak için ellerimi kırılana kadar yormuştum. :kıkırdama. Elimde olsa o günleri bir kez daha yaşamak isterdim..
Steve fazla oyalanmadan taş baltayı karısı Marie'ye götürür.
Götürdükten sonra onu Marie'ye verir.
Marie - Teşekkür ederim tatlım.
Steve - Önemli Değil. Sandalyeyi de neredeyse tamir ettim! :yapmacık:
Bu sırada Jack ve Joe bahçeye bisikletlerini bırakıp annelerinin yanına giderler. Çünkü Joe, bisiklet sürerken dengesini kaybedip düşmüştür ve bahçeye Jack telaş içerisinde, Joe ise bitmek bilmeyen gözyaşlarıyla girer.
Marie - Joe ! Neler oldu sana!?! :acı:
Marie hemen elindeki baltayı yere fırlatıp Joe'nun yanına koşmuştur. Aynı şekilde Steve de bu bağrışmaları duyarak bahçeye göz atmıştır.
Steve - Ah, Olamaz..
Olanları gördükten sonra Steve de bahçeye çıkmıştır.
Marie - Ah, Tatlım. Ne oldu sana .. :uğraş:
Joe - A..a..a-annee (ühühüh :'() Di-di..dizim ço..çok acıyorr!! Ahh!!! :'(
Jack - Birlikte eve geliyorduk. Tam o sırada yanımızdan bir köpek geçti ve Joe dikkatini kaybederek düştü. Onu tutmaya çalıştım fakat neredeyse bende düşecektim. Üzgünüm Joe, sana iyi bakamadım :çoküzgün:
Joe kardeşine bakarak hafifçe gülümsemeye çalışmıştır.
Steve - Bir bakalım. Ha, ne dersin?
Joe hafifçe kafa sallamıştır ve Marie ile Steve onu yatağına götürerek dizine bakmaya başlamışlardır.
Marie - Ah birtanem.. :\" title= Çok acıyor mu?
Joe - Evet, ama sanırım düştüğüm anki kadar değil.
Jack - Hiç merak etme Joe. Aynı şey benimde başıma geldi. Tabi ben salıncaktan düştüm ama acısı aynıydı. İnan bana.
Joe - Anne, bana biraz su getirebilir misin lütfen?
Marie - Elbette tatlım. Jack , lütfen kardeşinin yanında bekle.
Jack - Peki anne.
Joe - Jack.
Jack - ?
Joe - Sence babam bize yine hikaye anlatır mı?
Jack- Merak etme Joe, babam bizim mutluluğumuz için herşeyi yapar.
O sırada annesi elinde su, babası ise biraz merhem'le odaya giriyorlar.
Marie - İşte suyun tatlım.
Joe - Teşekkür ederim anne.
Marie -
Jack - Baba, gece yatarken bize yeni hikayeler anlatacak mısın?
Steve - Bilemiyorum çocuklar.. Yeni hikayelerim var mı bilemiyorum..
Joe - Elbette vardır baba, hep yeni ve güzel hikayelerin oluyor senin
Steve - Aslında aklımdan geçen bir tane var.. Daha çok eskiden yaşadığım uzuun bir olaydı bu.
Jack ve Joe - Anlat bize baba! Dinlemeyi çok istiyoruz!
Steve - O zaman şöyle yapalım.. Siz biraz dinlenin, bende dinleneyim. Sonra yemeğimizi yeyip gece yatarken masalı ben size anlatayım. Hem kim bilir, belki daha heyecanlı olur, ne dersiniz?
Jack - Harika bir fikir !
Joe - Evet bencede! Ama bir dakika. Hikaye ne hakkında?
Steve - Bakın şimdi ne diyeceğim, hikayenin zamanı gelmeden ipucu yok. Ama hayal kurmakta sınır yok!
Jack ve Joe - Ehehe :sırıtmak::sırıtmak:
..
.. Eğer 5+ beğeni gelirse devam edeceğim. Lütfen fikrinizi bildirin. Umarım beğenmişsinizdir. Evet henüz Minecraft'la alakası yok ama dediğim gibi eğer 5+ beğeni gelirse Minecraft'ın olduğu bölümler de karşımıza çıkacak! Bir hatam ya da eksiğim varsa lütfen söyleyin