Hey O da NE ?! İlk Hikayem Lütfen Girin

Sizce Güzel miydi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 5 100.0%
  • Hayır, güzel değil.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

Liliven

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hey O da NE ?!

Öncelikle sizlere kısa bir giriş yapayım. Hikayenin ana karakteri Steve (Stiv)'dir . Steve 36 yaşında, evli ve 2 küçük oğlu vardır. Karısı Marie (Meri) ile güzel bir çiftlikte yaşıyordur. Büyük oğullarının adı Jack (Cek), küçük oğullarının adı ise Joe (Co)'dur . Jack 11, Joe ise 8,5 yaşındadır. Jack ve Joe, meraklı birer ağabey ve kardeşlerdir. Hayal güçlerinde asla sınır tanımazlardır. Özellikle de Joe. Ve elbetteki gençliğinde birçok macera yaşamış babalarından ilgi çekici hikayeler dinlemeye bayılıyorlardır. Steve ailesini her şeyden çok seviyordur.

..
Marie bahçede, Steve ise kırık sandalyeyi tamir ediyor. Jack ve Joe ise parkta bisiklet sürüyorlar.
Marie - Tatlım, taş baltayı getirir misin?
Steve - Peki hayatım getiriyorum.
Steve bir anda geçmişe döner ve Minecraft yıllarını hatırlayıp, mırıldanarak şöyle der:
Ah o günler.. Sırf bir taşı bulmak için ellerimi kırılana kadar yormuştum. :kıkırdama. Elimde olsa o günleri bir kez daha yaşamak isterdim..

Steve fazla oyalanmadan taş baltayı karısı Marie'ye götürür.
Götürdükten sonra onu Marie'ye verir.

Marie - Teşekkür ederim tatlım.
Steve - Önemli Değil. Sandalyeyi de neredeyse tamir ettim! :yapmacık:
Bu sırada Jack ve Joe bahçeye bisikletlerini bırakıp annelerinin yanına giderler. Çünkü Joe, bisiklet sürerken dengesini kaybedip düşmüştür ve bahçeye Jack telaş içerisinde, Joe ise bitmek bilmeyen gözyaşlarıyla girer.
Marie - Joe ! Neler oldu sana!?! :acı:
Marie hemen elindeki baltayı yere fırlatıp Joe'nun yanına koşmuştur. Aynı şekilde Steve de bu bağrışmaları duyarak bahçeye göz atmıştır.
Steve - Ah, Olamaz..
Olanları gördükten sonra Steve de bahçeye çıkmıştır.
Marie - Ah, Tatlım. Ne oldu sana .. :uğraş:
Joe - A..a..a-annee (ühühüh :'() Di-di..dizim ço..çok acıyorr!! Ahh!!! :'(
Jack - Birlikte eve geliyorduk. Tam o sırada yanımızdan bir köpek geçti ve Joe dikkatini kaybederek düştü. Onu tutmaya çalıştım fakat neredeyse bende düşecektim. Üzgünüm Joe, sana iyi bakamadım :çoküzgün:
Joe kardeşine bakarak hafifçe gülümsemeye çalışmıştır.
Steve - Bir bakalım. Ha, ne dersin?
Joe hafifçe kafa sallamıştır ve Marie ile Steve onu yatağına götürerek dizine bakmaya başlamışlardır.
Marie - Ah birtanem.. :\" title= Çok acıyor mu?
Joe - Evet, ama sanırım düştüğüm anki kadar değil.
Jack - Hiç merak etme Joe. Aynı şey benimde başıma geldi. Tabi ben salıncaktan düştüm ama acısı aynıydı. İnan bana.
Joe - Anne, bana biraz su getirebilir misin lütfen?

Marie - Elbette tatlım. Jack , lütfen kardeşinin yanında bekle.
Jack - Peki anne.
Joe - Jack.
Jack - ?
Joe - Sence babam bize yine hikaye anlatır mı?
Jack- Merak etme Joe, babam bizim mutluluğumuz için herşeyi yapar.
O sırada annesi elinde su, babası ise biraz merhem'le odaya giriyorlar.
Marie - İşte suyun tatlım.
Joe - Teşekkür ederim anne.
Marie - :)
Jack - Baba, gece yatarken bize yeni hikayeler anlatacak mısın?
Steve - Bilemiyorum çocuklar.. Yeni hikayelerim var mı bilemiyorum..
Joe - Elbette vardır baba, hep yeni ve güzel hikayelerin oluyor senin :)
Steve - Aslında aklımdan geçen bir tane var.. Daha çok eskiden yaşadığım uzuun bir olaydı bu.
Jack ve Joe - Anlat bize baba! Dinlemeyi çok istiyoruz!
Steve - O zaman şöyle yapalım.. Siz biraz dinlenin, bende dinleneyim. Sonra yemeğimizi yeyip gece yatarken masalı ben size anlatayım. Hem kim bilir, belki daha heyecanlı olur, ne dersiniz?
Jack - Harika bir fikir !
Joe - Evet bencede! Ama bir dakika. Hikaye ne hakkında?
Steve - Bakın şimdi ne diyeceğim, hikayenin zamanı gelmeden ipucu yok. Ama hayal kurmakta sınır yok!
Jack ve Joe - Ehehe :sırıtmak::sırıtmak:
..
.. Eğer 5+ beğeni gelirse devam edeceğim. Lütfen fikrinizi bildirin. Umarım beğenmişsinizdir. Evet henüz Minecraft'la alakası yok ama dediğim gibi eğer 5+ beğeni gelirse Minecraft'ın olduğu bölümler de karşımıza çıkacak! Bir hatam ya da eksiğim varsa lütfen söyleyin :) Arkadaşlar lütfen bir yorum yapın, 5 kişi akmış konuya ama 5'inden de hiçbir hayır yok. Lütfen eğer beğeni gelmezse hikaye yazmaktan temelli vazgeçeceğim. Lütfen bir yorum yapın, beğenmediyseniz bile bir eleştiri yapın ne olursunuz :([DOUBLEPOST=1373699513,1373635572][/DOUBLEPOST]Allah rızası için 1 yorum bile yokmu :( peki hikaye yazmayı durdurucam

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Guzel bence devam ettir

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Liliven

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
2. bölümü yazmaya başlıyorum :)[DOUBLEPOST=1373876835,1373874423][/DOUBLEPOST] Hey O da Ne ?!
2. Bölüm
...
Akşam olur ve Steve ile ailesi yemeğe başlarlar. Tam o sırada televizyonda yeni bir oyunun reklamı çıkar. Reklamda gösterilen oyun küplerden oluşmakta, ve oyunun ismi is Minecraft olmaktadır. Steve bir anda şaşırır ve televizyona odaklanır. Kendi kendine mırıldanır:
Steve - İyide.. Bu oyun aynı benim girdiğim portaldaki dünyaya benziyor..
Joe bunu duyar ve Jack'e şöyle der:
Joe - Jack, sende babamın dediğini duydun mu?
Jack - Çok anlayamadım, ne dedi ki?
Joe heyecanlanarak şöyle cevap verdi:
Joe - Reklamdaki oyunun girdiği portaldaki dünyaya benzediğini söyledi!
Jack - Nasıl yani.. Babam bir portala mı girmiş?
Joe - Babam yalan söylemez. Sence bize anlatacağı hikaye bununla mı ilgili?
Jack - Hey, haklısın :) Babam bize bunu anlatabilir!
Joe - :kıkırdama.
Anneleri Marie bunu duyar ve karşılık verir:
Marie - Ne kikirdiyorsunuz siz? Söyleyin de bizde gülelim :)
Joe ve Jack - hiçbir şey, sadece babamın bize anlatacağı hikayeyi merak ettik de :)
Steve - Sabırlı olun çocuklar.. Aslında söylemeliyim, bu yemekten biraz ipucu almanızı beklerdim :)
Steve bunu söylemişti. Çünkü aslında Marie ile Minecraft dünyasında tanışmıştı. Ve Marie ise, yemek olarak küp şeklinde patatesler yapmıştı. İşte bu, Jack ve Joe için bir ipucuydu.
Steve - Hadi bakalım, Jack, Joe ellerinizi yıkayın, pijamalarınızı giyin ve odanızda beni bekleyin tamam mı?
Jack ve Joe - (Yaşasın!) Peki baba :)
Jack ve Joe sabırsızlıkla babalarının dediklerini yaptılar. Hemen yatağa girip heyecanla babalarını beklediler. Ve işte Steve gelmişti. Hey, O da NE ?! Steve'in elinde bir havuç oltası var?! Çocuklar şaşkına döndüler ama, hikayeyi merak ettikleri için zaman kaybetmediler ve sessizce beklediler.
Steve yanlarına oturdu. Ve hikayeyi anlatmaya başlıyordu.
Steve - Hadi başlayalım.. Sizin gibi küçük bir çocukken, ormana doğru gidiyordum. Evet biraz ürkünçtü ama bilirsiniz..Ben macerayı severim. Her neyse. hiçbir yere bakmadan sadece koşuyordum, nereye gittiğim umurumda değildi. Yeter ki koşacaktım. Sanırdım ki, maceranın ilk adımı koşmaktı. Ormanın derinliklerine doğru gitmiştim. Artık nerede olduğumu bilmiyordum. Biraz korktum. Sonra dönüş yolunu bulmaya çalışırken karşıma şeffaf mor bir duvar çıktı. Şaşırdım ve baya da korktum. Tabi merak ta ettim. Elimi uzattım, baktım ki elim içinden geçiyor. Yerden bir taş alıp fırlattım. Arkasına baktım ama o taş orada değildi. Farkettim ki bu bir geçiş paneli. Kısaca portal.
Jack - Sonra ne oldu baba?
Joe - Evet,sen ne yaptın?
Steve - Elbetteki içine atladım. Çünkü başka bir zaman gelirsem bunu yerinde bulamayacağımdan korktum ve keşfe çıkmak için hemen girdim içine. Etraf simsiyah olmuştu. Ben korkudan titriyordum ki, o sırada gözlerimi açtığımda karşımda küplerden bir dünya vardı. Küpten bir domuz bana doğru geliyordu. Ben kaçmaya başladım. Geri dönebileceğimi zannetmiştim. İşte o an.. Ben orada kısıtlı kalmıştım!
Jack - Peki sonra ne oldu, baba..
Joe - Ah, :D Baba?..
Steve - Ah, özür dilerim çocuklar. Bir an dalmışım da :D Neyse biz devam edelim. Ne yapacağımı bilmiyordum. Ama gittikçe de acıkıyordum. Bir ağaç görmüştüm. Ama neyle kesecektim ki? Baltam, ya da herhangi bir aletim yoktu.
Joe - Elinle mi kestin yoksa :D
Steve - Evet. Evet öyle yaptım
Jack ve Joe bunu duyunca hayrete düşmüştür.
Jack - İyide.. Baba, elin acımadı mı?
Steve - Evet ilk başta öyle zannetmiştim. Ağaca bir kere vurdum ve o zaman anladım, ağaç kırılmaya başlıyordu bende vurmaya devam ettim ancak, vurdum, vurdum, yine vurdum hiçbir şey olmadı. Bende sinirlenip elimden geldiği kadar vurmaya devam ettim. En sonunda dedim ki "Hey, O da Ne ?!"
Joe - Neden öyle dedin baba?
Jack - Yoksa ağaç kayıp mı oldu?
Steve - Öyle de diyebiliriz. Aslında ağaç küçülmüş, vere yere düşmüştü.
Jack - Ha?
Joe - Nasıl oluyor bu ?
Steve - Bende anlamamıştım ve hala da anlamıyorum.
Bu sırada Marie içeri girer.
Marie - Çocuklar, saat çok geç oldu artık uyuma vakti.
Steve - Peki, iyi geceler.
Joe - Ama baba, hikaye ne olacak?
Steve - Bu hikaye, tek gecede anlatıp bitirebileceğim türden değil. Yarın devam ederiz :) İyi geceler çocuklar.
Jack - İyi geceler baba.
Joe - İyi geceler baba.
...
3. Bölüm yakında..!

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
:D harika gidiyorsun bu çocukta gelecek var yeni nesil mc senaristi he bide kamera programın varsa video çekebiliriz bu filmin :D olurmu

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
yani bu akşam mic bozuldu D: normalde sesliydide youtuba da yüklenmedi yüklendi lakin sildim çünkü kamera programında hata var herhalde ekran kapkaraydı :ölügül: