Hikaye Devam Ettirmece 2 [Bitti, Hikaye Çıktı]

Limoncuk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
girip internetin içinde pixel pixel olunca internetten nasıl çıkılır diye konu açtım. (Minecraft Destek Bölümü'ne)

R

RealyRevenGe

Ziyaretçi
Konuma @RealyRevenGe den yanıt geldi limoncuk adlı üye banlanırsa hikaye güzelleşir ve sende çıkarsın diye.

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Ayca_Riggs konuya mesaj atmıştı. Yinemi bu kız dedim.

Limoncuk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
:) forum geçici olarak bakıma alındı. Bende Google'a fırlayıp ayıldım. (bolonezella değilim.)

ruzovolta

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Internet'e videoyu atamayınca korkup bayıldım! Uyandığımda evimdeydim ve arkadaşım boğuluyordu! Magnetarlar maddeyi, Daruzovoltalar zamanı ve seçeneği yutmuştu! @ruzovolta 'nın bu konu hakkında ne dediğini hatırladım : "Farklı varyant oluştur" ! Bu yüzden farklı varyantlar oluşturacaktım. Boğulan arkadaşıma ölmemesi simit fırlattım! O da bana...

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
"İmçiçi uyur mu len !" Diye bağırmıştı çok korkmuştum. Birden bir portal açıldı içinden ekşi sözlük ve porçayın 13 yaşındaki fanboyları çıkmıştı, bana söverek üstüme geliyorlardı porçayı 13 yaşındaki fanboyları, ekşiciler ise beni tanımadan eleştiriyordu. Yavaştan hastalanmaya başlamıştım...

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Daha sonra psikopat ruhlu biri olduğum için hepsini öldürüp cesetlerini tuza bastım, bu sayede bütün kanları akacaktı