Hikaye Devam Ettirmece 2 [Bitti, Hikaye Çıktı]

ruzovolta

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
@MasterChiefs devam et!
Plan yarıyordu! Oldukça farklı bir varyasyonda ilerliyor gibiydim! Daha sonra portaldan geçince taş devrine girdim, portal patlamıştı, taş devrinde...

Son düzenleme:

VMicro

┴┬┴┤( ͡° ͜ʖ├┬┴┬
En iyi cevaplar
0
Taş vardı. Etrafıma baktım gine taş vardı.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tüm bu olaylar esnasında, bütün galaksi ve zamanın ötesinde, kendisine "mavi kutulu çılgın adam" denilen bir yolcu, yanında kırmızı saçlı bir kız arkadaşı ile bir şeyi kutluyordu, Adına "Pandorica" denilen bir olayın başarılı sonuçlanmasıydı bu, bütün işimi bırakıp o insanların (ben öyle sanmıştım) yanlarına gittim, ve "Amy bir misafirimiz var" diye seslendi bana, kim olduğunu ve Pandorica denen şeyin ne olduğunu sorunca bana, "İnsanoğlu sadece kendi hayatını yaşıyor, arka planda olan şeylerden haberi yok" sanırsam bu bana uzaylıların varlığını kanıtlayacak bir haberdi, mavi polis kutusuna binmeden sordum, "Siz kimsiniz ?" şeklinde, kutuya girmeden önce bana döndü ve gülümsedi "Ben Doktorum" dedi, ama Doktor Kim ? diye sorduğum zaman bana "Sadece Doktor" dedi ve sonra gözlerime inanamadığım bir olay oldu, mavi kutu gözümün önünde kayboldu, bu Doktor denen adamı yakında bir daha görecektim, Evren'de çok garip olaylar dönüyor...

NaikiTheDovah

Ender Dragon Trainer
En iyi cevaplar
0
Ve mustang'ime atlayip tam gaz galaksinin disina ciktim o adami bulmak ve bazi sorularin cevabini almak istiyordum
bir galakside durdum ve ejderhamdan inip adamin yanina isinlandim ...

ruzovolta

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
@Rpr_Naiki devam et.
Ama bunların hepsi hayaldi, şu anda bir taş devrindeydim, Fred Çakmaktaş'ı aradım, Çakmaktaş, Moloztaş ile birlikte geldi, birlikte eve doğru giderken yolda çevirme oldu, beni çevirdiler, başım döndü. Daha sonra birlikte...

CharacterKill

I love you 3000.
En iyi cevaplar
0
gece kulübüne gittik. Orada bir portal vardı. Portaldan girdiğimde ise evdeydim. Annem beni çağırdı ve şunları söyledi;

ruzovolta

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Daha sonra şaka yaptım deyip "Oğlum, ben çıkıyorum, sen keyfine bak tamam mı?" ben de "tamam" dedim. Annem dışarı çıktı. Daha sonra havuzda arkadaşımın boğulduğunu gördüm. Sonra...

ruzovolta

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Anladım ki zamanın çok gerisindeydik, Daruzovolta çok fazla zaman ve seçeneği yok etmişti!

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben bunları düşünürken arkadaşım uyanıp "ne salak salak düşünüyorsun len sen !?" Deyip kolumdan ısırdı

ruzovolta

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ama cesedini çıkararak çok farklı bir varyanta geçmiştim, ısırdığında çok daha farklı bir varyanttaydım, farklı şeyler yapmalıydım, arkamda bir uzaylı gördüm, beni kaçırmaya çalışıyordu! Ardından uzay aracına bindik, kullanımını öğrenmeye çalıştım, hemen insana benzeyen bir yaşam formunu masaya yatırdım ve onu sorguya çektim. Cevap vermeyince onu yumruklarımla öldürdüm ellerim garip bir sıvı ile kaplanmıştı. Sıvıyı kokladım, ama tatmadım! Yoksa sonumuz belli! Hemen diğer odalara geçmeye çalışırken bir uzaylıyla karşılaştım, uzaylı bana vurdu! Vurduğu gibi bayıldım...

Yatağımda uyandım, hepsi bir rüya mıydı yoksa!? Çok sevinecektim, uyandım ve anneme sarıldım, annem noldu gerçeği mi öğrendin dedi, demek benden bir sır saklıyordu, neyse saklasın, geri döndüğüme mutluydum, bana Sen ....'sün (evlatlıksın diye değiştirildi) dedi. Bunu hatırlıyordum! Anladım, şaşırdım! Annem şaka şaka diyince ikna oldum, rüya değildi! Annem "Oğlum, ben çıkıyorum, sen keyfine bak tamam mı?" ben de "tamam" dedim. Pencereden dışarı bakmak için perdeyi açtım, neyse, bu şaka meşhurdur zaten, dışarısı güzel ve güneşliydi, daha sonra havuzda arkadaşımın boğulduğunu gördüm. Sonra taş devri varyasyonunun "Daruzovolta" tarafından yok edildiğini anladım! Farklı bir şey yapmalıydım!

Son düzenleme:

Penguenn

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hemen eve gittim buz dolabını açtım ve içinden farklı bir şey yaparken olmazsa olmazım bir muz aldım.

CharacterKill

I love you 3000.
En iyi cevaplar
0
Muzu açıp kulağıma soktum. Nedense böyle bir şey yapasım geldi. Ardından aydınlanma yaşandı. Kulağımdaki muzla beraber bahçeye çıktım ve ordaki kişiyi gördüm. Onun ismi; LORD KARPUZ'du! Ve bana şunları söyledi;