Ama cesedini çıkararak çok farklı bir varyanta geçmiştim, ısırdığında çok daha farklı bir varyanttaydım, farklı şeyler yapmalıydım, arkamda bir uzaylı gördüm, beni kaçırmaya çalışıyordu! Ardından uzay aracına bindik, kullanımını öğrenmeye çalıştım, hemen insana benzeyen bir yaşam formunu masaya yatırdım ve onu sorguya çektim. Cevap vermeyince onu yumruklarımla öldürdüm ellerim garip bir sıvı ile kaplanmıştı. Sıvıyı kokladım, ama tatmadım! Yoksa sonumuz belli! Hemen diğer odalara geçmeye çalışırken bir uzaylıyla karşılaştım, uzaylı bana vurdu! Vurduğu gibi bayıldım...
Yatağımda uyandım, hepsi bir rüya mıydı yoksa!? Çok sevinecektim, uyandım ve anneme sarıldım, annem noldu gerçeği mi öğrendin dedi, demek benden bir sır saklıyordu, neyse saklasın, geri döndüğüme mutluydum, bana Sen ....'sün (evlatlıksın diye değiştirildi) dedi. Bunu hatırlıyordum! Anladım, şaşırdım! Annem şaka şaka diyince ikna oldum, rüya değildi! Annem "Oğlum, ben çıkıyorum, sen keyfine bak tamam mı?" ben de "tamam" dedim. Pencereden dışarı bakmak için perdeyi açtım, neyse, bu şaka meşhurdur zaten, dışarısı güzel ve güneşliydi, daha sonra havuzda arkadaşımın boğulduğunu gördüm. Sonra taş devri varyasyonunun "Daruzovolta" tarafından yok edildiğini anladım! Farklı bir şey yapmalıydım!