Hikaye Devam Ettirmece - Efsane Geri Döndü!

Ruzon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Burası gerçekten çok soğuktu, kahve içeceğim ama kahveler bile cadının tarafındaydı, burnumu sildim ve baktığımda, sümüğüm bile cadının tarafındaydı Zıcsam şokum bile cadının tarafındaydı.

Son düzenleme:

Mount44

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama elimdeki çubuk, vücudum ve iradem.. Kupam.. Bunlar benim tarafımda olan şeylerdi ve Müttefiklerimde Narnina topraklarında soluklanıyordu. Onların adına buradayım. Mücadele için!

CharacterKill

I love you 3000.
En iyi cevaplar
0
Sonra uyandım. Garip bir şekilde aniden uyandım. Hepsi bir rüya değildi. Çünkü ölmüştüm. Bu bilincimin son 2 dakikasıydı. Birden Ölmeme Totemi geldi ve beni canlandırdı.

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
Gözlerimi açtığımda kendimi Meşekozu Krallığında noktalı kırmızı gözlere sahip bir insanın yanında buldum. Yanımda "Bir bildiği yok. Hafızasını silip, geri götürmeliyiz." diyordu. Ne olduğunu anlamamıştım. Ne kupam elimdeydi, ne de çubuğum. Gözlerini siyah saçlarının arasından keskin bakışlarla bana çevirdi ve "Babanın parası toprak evi almaya yetmedi mi?" dedi.

Ruzon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
"Bence ona ötanazi uygulamalıyız, şu anda psikolojik acı çekmiyor ama çekecek, vah ne yazık!"
dedi ve beni bayılttı. Onu götürdüler. Benim de gözlerim kapanıyordu. Ama kapanmamalıydı!

Spayr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonra Fatih Sultan Mehmet , bombasıyla birlikte oraya gelmişti ve bombasını kaleye doğrulttu. Ben uyanmıştım , kalede bir sürü mücevher çıktı. Sonra babamı falakaya yatırdıklarını öğrendiğim an...

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
Babamı falakaya yatırdıklarını öğrendiğim an cebimden çıkardığım 3310'u yere fırlattım! Kale taşını deldi geçti! Çok bir zaman geçmeden yer küre çatırdamaya başladı! Ne kadar hızlı fırlatmış olabilirdim? Şaşkınlığımı atıp, mücevherlerden cepleyebildiğimi cebe indirdikten sonra babamın tutulduğu tarafa koşmaya başladım.

Son düzenleme: