Hikayenin Devamını Getir Oyunu

DiPlayZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hikayenin gidişatını bozdunuz.

Samsung Galaxy S3 Cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Ardından gidişatı düzeltmek için ben devreye girdim.
Yeni update gelmiş birde baktım bayan villagerler gelmiş.Hemen update etmeye çalıştım mcmi ama ne göriyim İnternetim patladı ve...

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ardından gidişatı düzeltmek için ben devreye girdim.
Yeni update gelmiş birde baktım bayan villagerler gelmiş.Hemen update etmeye çalıştım mcmi ama ne göriyim İnternetim patladı ve...
Bilgisayarın içinden bir ceeper çıktı ve üzerime doğru yürüdü sonra hemen bende...

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uyandım ve bütün bunların rüya olduğunu anladım ve adamın birisi gelip beni gerçek dünyada öldürdü.(hikaye biter)
Öldükten sonra Steve olarak minecraftın içine ışınlandım. Hemen kendime tahta kılıç yaptım. Akşam sığınacak bir yer bulmak için yola koyuldum. Bir ormana gittim. Sesler gelmeye başladı. Bir baktım 4 örümcek bir köylüye saldırıyodu. Hemen bende...

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öldükten sonra Steve olarak minecraftın içine ışınlandım. Hemen kendime tahta kılıç yaptım. Akşam sığınacak bir yer bulmak için yola koyuldum. Bir ormana gittim. Sesler gelmeye başladı. Bir baktım 4 örümcek bir köylüye saldırıyodu. Hemen bende...

Hemen bende köylüyü kurtardım bana elmas verdi tabi bende elmas set yaptım.Ardından Karşıma Herobrine çıktı.Bende....

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Korkarak oradan kaçtım. Kendime küçük bir ev yaptım. Bir gece sesler gelmeye başladı. Yatağımın yanındaki camdan dışarı baktım. Bir grup skeleton evimin etrafında geziyordu. Çok korkmuştum hemen duvardaki meşaleyi söndürüp alt kattaki sığınağıma girdim.

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sığınakta steve gibi birini gördüm. Birde baktim ki o heroberayn yani herobrinenin kiz kardesi hemen yanima gelip yardimimi istedi bende tamam diyip bir sarildim ki. Bicak saplayip öldürdü. Bu sefer heroberayn yani herobrine nin kiz kardesi olmustum.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

MajjoorTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O geceyi sığınakta geçirdim. Sabah dışarı çıktığımda bizim kezban Hacce yerde bayılmıştı...[DOUBLEPOST=1391431868,1391431823][/DOUBLEPOST]
Sığınakta steve gibi birini gördüm. Birde baktim ki o heroberayn yani herobrinenin kiz kardesi hemen yanima gelip yardimimi istedi bende tamam diyip bir sarildim ki. Bicak saplayip öldürdü. Bu sefer heroberayn yani herobrine nin kiz kardesi olmustum.

Düzgün oyna şu oyunu.

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl bir hayal gücünüz var? Siz hikaye yapmayın arkadaş. Döndünüz gene hacceye hacce kimse artık.

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ne ahlaka ? Major
Kezban hacceye sordum ne oldu diye tam o sirada

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne ahlaka ?
Kezban hacceye sordum ne oldu diye tam o sirada

Ne demek ne alaka yazdığınız şeyler hikayenin gidişatına uyuyo mu sence? Ben aksiyon ve gerilim ortamı yaratmaya çalışırken siz kezban hacce yazıyosunuz ama hiç komik değil.

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Muhabbet yeri deil mi odul mu verecekler sanki allah allah.

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Muhabbet yeri deil mi odul mu verecekler sanki allah allah.

Ödül verecekler diyende kim? Ben diyorum ki daha mantıklı yaz da diğer arkadaşlarda hikayenin devamını doğru getirebilsinler.

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamam neyse bundan sonra gidişat falan getirmeyeceğim. Allah allah Sohbet yerinde bile adamlar eleştiriyor.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Korkarak oradan kaçtım. Kendime küçük bir ev yaptım. Bir gece sesler gelmeye başladı. Yatağımın yanındaki camdan dışarı baktım. Bir grup skeleton evimin etrafında geziyordu. Çok korkmuştum hemen duvardaki meşaleyi söndürüp alt kattaki sığınağıma girdim.

Buradan devam edelim.Sığınağımda yatak vardı bende uyudum ardından elmas setim kırıldığından chestimdeki deriseti ve taş kılıcı aldım artık canavarlarla savaşmaya ve en sonunda Herobrineyi öldürmeye başlıyacaktım...