Ardından gidişatı düzeltmek için ben devreye girdim.Hikayenin gidişatını bozdunuz.
Samsung Galaxy S3 Cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Bilgisayarın içinden bir ceeper çıktı ve üzerime doğru yürüdü sonra hemen bende...Ardından gidişatı düzeltmek için ben devreye girdim.
Yeni update gelmiş birde baktım bayan villagerler gelmiş.Hemen update etmeye çalıştım mcmi ama ne göriyim İnternetim patladı ve...
Öldükten sonra Steve olarak minecraftın içine ışınlandım. Hemen kendime tahta kılıç yaptım. Akşam sığınacak bir yer bulmak için yola koyuldum. Bir ormana gittim. Sesler gelmeye başladı. Bir baktım 4 örümcek bir köylüye saldırıyodu. Hemen bende...Uyandım ve bütün bunların rüya olduğunu anladım ve adamın birisi gelip beni gerçek dünyada öldürdü.(hikaye biter)
Hemen bende köylüyü kurtardım bana elmas verdi tabi bende elmas set yaptım.Ardından Karşıma Herobrine çıktı.Bende....Öldükten sonra Steve olarak minecraftın içine ışınlandım. Hemen kendime tahta kılıç yaptım. Akşam sığınacak bir yer bulmak için yola koyuldum. Bir ormana gittim. Sesler gelmeye başladı. Bir baktım 4 örümcek bir köylüye saldırıyodu. Hemen bende...
Düzgün oyna şu oyunu.Sığınakta steve gibi birini gördüm. Birde baktim ki o heroberayn yani herobrinenin kiz kardesi hemen yanima gelip yardimimi istedi bende tamam diyip bir sarildim ki. Bicak saplayip öldürdü. Bu sefer heroberayn yani herobrine nin kiz kardesi olmustum.
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ne demek ne alaka yazdığınız şeyler hikayenin gidişatına uyuyo mu sence? Ben aksiyon ve gerilim ortamı yaratmaya çalışırken siz kezban hacce yazıyosunuz ama hiç komik değil.Ne ahlaka ?
Kezban hacceye sordum ne oldu diye tam o sirada
Ödül verecekler diyende kim? Ben diyorum ki daha mantıklı yaz da diğer arkadaşlarda hikayenin devamını doğru getirebilsinler.Muhabbet yeri deil mi odul mu verecekler sanki allah allah.
Buradan devam edelim.Sığınağımda yatak vardı bende uyudum ardından elmas setim kırıldığından chestimdeki deriseti ve taş kılıcı aldım artık canavarlarla savaşmaya ve en sonunda Herobrineyi öldürmeye başlıyacaktım...Korkarak oradan kaçtım. Kendime küçük bir ev yaptım. Bir gece sesler gelmeye başladı. Yatağımın yanındaki camdan dışarı baktım. Bir grup skeleton evimin etrafında geziyordu. Çok korkmuştum hemen duvardaki meşaleyi söndürüp alt kattaki sığınağıma girdim.