Hikayenin Devamını Getir Oyunu

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam neyse bundan sonra gidişat falan getirmeyeceğim. Allah allah Sohbet yerinde bile adamlar eleştiriyor.
Getirme diyen yok getirmişken güzel getir dedim. Ayrıca eleştirilere de açık olman lazım.

Samsung Galaxy S3 Cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buradan devam edelim.Sığınağımda yatak vardı bende uyudum ardından elmas setim kırıldığından chestimdeki deriseti ve taş kılıcı aldım artık canavarlarla savaşmaya ve en sonunda Herobrineyi öldürmeye başlıyacaktım...
Hemen yola koyuldum. Herobrine'nin işini bitirmeliydim. Ama onu öldürmek için yeterli eşyam yoktu. Bir köy buldum ve...

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beni öldürdüler.Ardından Edo Tensei (Ruhu dünyaya zorla getiren canlandırma Justusu) ile dirilttiler.Artık ölümsüz bir bedenim vardı.

Edo Tensei: Kullanılan kişi hayata öner ve bedeni ölüsüm olur.Örnek:Kolu kesilince yerine gelir.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hemen yola koyuldum. Herobrine'nin işini bitirmeliydim. Ama onu öldürmek için yeterli eşyam yoktu. Bir köy buldum ve...

Chestin içinde alevden çehre ve koruma 4 elmas set vardı.Artık Herobrinenin gelmesini bekliyordum... Mübarek niye biz devam ettiriyoz başkaları yokmu :D[DOUBLEPOST=1391432902,1391432856][/DOUBLEPOST]
Beni öldürdüler.Ardından Edo Tensei (Ruhu dünyaya zorla getiren canlandırma Justusu) ile dirilttiler.Artık ölümsüz bir bedenim vardı.

Edo Tensei: Kullanılan kişi hayata öner ve bedeni ölüsüm olur.Örnek:Kolu kesilince yerine gelir.
Afedersin ben yazadım seni görmedim üzgünüm

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Chestin içinde alevden çehre ve koruma 4 elmas set vardı.Artık Herobrinenin gelmesini bekliyordum... Mübarek niye biz devam ettiriyoz başkaları yokmu :D[DOUBLEPOST=1391432902,1391432856][/DOUBLEPOST]
Afedersin ben yazadım seni görmedim üzgünüm
Okey.Ben devam ettireyim.Sonra Edo Tensei bu oyuna uyum sağlayamadı ve oyunu çökertti.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hayal gücü.Nasıl bir hayal gücüm var lan ?!?!
:D
Berbat bir hayal gücün var anlaşılan bu benim hayal gücüm:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1391433404,1391433360][/DOUBLEPOST]
Berbat bir hayal gücün var anlaşılan bu benim hayal gücüm:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yani çeyrek kullancığım hayal gücüm :D

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1

Buradan devam ediyorum,

Ben de hemen bir kılıç kaptım onu kütüphaneci haydara verdim benim için büyüledi daha sonra seyis den aldığım ata binerek Hero Brine `nin kalesine doğru gitmeye başladım

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Buradan devam ediyorum,

Ben de hemen bir kılıç kaptım onu kütüphaneci haydara verdim benim için büyüledi daha sonra seyis den aldığım ata binerek Hero Brine `nin kalesine doğru gitmeye başladım

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ve hikayeyi yerle bir etmeyi başardın

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaleye ulaştım kapıda muhafızlar vardı. Muhafız nereye böyle dedi. Dedim kralınızla bir şey konuşucam dedim. İçeri aldılar. Telsizle askerlerime emir verdim 1 grup asker suru yıkıp içeri girdiler. Topçular ateşe başlamışlardı. Kalenin tepesi alev topuna dönmüştü. Hemen enchli dia kılıcımı çekip askerlerle içeriye daldım. Merdivenlerden çıkmaya başladık. Uçak sesleri geliyordu bunlar bana ait uçaklardı. Kaleyi bombardımana tuttular. Telsizle topçulara ve pilotlara haber verdim kaledeyiz ateşi kesin dedim. Bu sırada merdivenlerden bir grup herobrine askerleri iniyodu hepsini öldürdük. Bir baktık herobrine kaçmış. Hemen kaçtığı gizli tünele girdik telsizden asker desteği istedim. Tünelde ilerlerken askerlerim kaleyi ele geçirip bayrağımızı çektiklerini anons etti. Tünelde herobrinenin ayak izlerini bulduk. İzler yer altına açılan bir kapakta son bulmuştu. Aşağıya indik burası bir mağaraydı. Mağaradan sessizce aşağı indik. Bir de ne görelim herobrine kutsal enerji ayini yapıyordu. Askerlerime hemen kaçmamız gerektiğini söyledim ve...