ProJocuk77
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Darq izin verirsen mapını kullanacam seninkinden iyi parkur olur
[DOUBLEPOST=1396859533,1396859269][/DOUBLEPOST]Bi yerden gönderdim (ne yapacan nereden gönderdiğimi )
Bende:Beyler size birkaç tavsiye :
1-GECE OYNAMAYIN.
2-KENDİNİZİ HEP BİR ŞEY ÇIKACAK DİYE HAZIRLAYIN.
3-KULAKLIK TAKMAYIN.
4-BABANIZ YANINIZDA İSE OYNAMAYIN.(küfür ederseniz dayak yersiniz)
5-YAZACAK BİR ŞEY BULAMADIM.![]()
MEZARINI KENDİN KAZIYON KARDEŞ.Videoyu kaldırmasaydın iyiydi veya Youtube video linki atsaydın iyiydi bari Yputube'a girenler için sorun olmazdı. Eğer forumda kuralı varsa o zaman sorun yok.[DOUBLEPOST=1396859741,1396859659][/DOUBLEPOST]
Bende:
* Kesin gece oynucam.
* Adrenalin pompalicam.
* Kulaklık takmicam hoparlör açık olacak sesli.
* Yalnız oynucam belki kardeşimde olur.
* Yazacak bir şeyler buldum.
Olmaz kusura bakma kardeşimDarq izin verirsen mapını kullanacam seninkinden iyi parkur olur[DOUBLEPOST=1396859533,1396859269][/DOUBLEPOST]Bi yerden gönderdim (ne yapacan nereden gönderdiğimi )
Sen benim dini inancımı sorgulayamassın.AnaTövbe birdaha senin konuna mesaj yazmam. Haaşa ben müslümanım. Sen şimdi sen bana hristiyanmı demek istiyorsun dersin. Kapat konuyu.
telefon ne mayın ne???[DOUBLEPOST=1396893308][/DOUBLEPOST]Ben tam oynarken ciglik attim ve babam geldi ne bagriyosun lan dedi hic dedim oyun oynuyorum korku oyunu dedim ver bi bakam dedi aldi ve korkudan
telefonu firlatti telefon mayinlara geldi annem ve babam öldü bir tek ben kaldim mutlumusun ?
iyiki alıntıymış hayal gücünden korkmaya başlamıştım.Ben bunu nereden hatırlıyorum ? He doğru Facebook'ta her yerde paylaşılıyor zaten![]()
İyi aklıma getirdin sayende şimdi gidip oynucamMEZARINI KENDİN KAZIYON KARDEŞ.
Bende oynadım şimdi gerçekten hiç korkunç değil ışık kapalı, o ara dışarıdaki lambada söndüYaw korkmuyorsan bunu oynamanın önemi yok ki bende oynadım ve hiçbir şey anlamadım
Adamlar gardiyan odasından kaçtı diyolar geçidi bulamadım
evet yeni buldum odanın her yerini kazdım ve öyle buldum[DOUBLEPOST=1396899627,1396899322][/DOUBLEPOST]Darq mapını oynarken crative de başladım ve körlük geldi bende gece görüşü iksiri içtim ve ortaya iğrenç bişi olduBende oynadım şimdi gerçekten hiç korkunç değil ışık kapalı, o ara dışarıdaki lambada söndüAma yinede korkmadım öyle pek. Sıkıldım hatta maptan çıktım. Evet bende geçememiştim başta, o tabloları kırmak gerekiomuş oradan geçiosun.
GüldürdünŞu İlk Jump Sceart Çıktığı Zaman ESC Tuşuna Tec**üz Ettim
(Textrue Pack'ı Kurmadan Mapın Bi Anlamı Yok)
Mesajınız arada kaynamış kusura bakmayınDarqKnife,en kısa zamanda v5'i çıkart lütfen! Türk korku mapı senin mapların ve yetimhaneden başka map yok! Ama seninkiler daha iyi bence çünkü her seriye farklı bir hikaye ve oyunun orjinalliğini bozmadan korkutuyorsun. Helal olsun çok başarılı bir mapersin.sırf seni takip etmek için giriyorum foruma.Yeni versiyon yada map çıkarsa mesaj at lütfen
![]()