Hoşgeldin Forum

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ortalama 99 diyor dum :))

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
AeonTV mi forumu minecraft karton blok videosuna boğan kişimi :D

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birazdan gelecek baltacılar için kullanıcakları cümleleri hemen yazayım
(Ego, Ego tatmin edici, Gereksiz insan, Görücez ilerde , Forumda senin gibilere ihtiyacımız yok vs.

Hani iyi niyetle yazmışsındırda ... İlla böyle yazılarda olumsuz bir eleştiri alabilirsin. Mesela ben kendimi asla tanıtmadım yada böyle bir konu açmadım çünkü ego tatmin edici gibi cümleler kurarlardı ,hoşnut kalmazdım açıkça. Yani bu forumda senin yazdığın yazıyı anlayacak az insan var =/ Ben uyarıyımda genede hayırlı olsun ne diyeyim
Senin kafa = Benim kafa. Bende gelince "salam alehüm beylör" falan açmadım direk daldım.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Birazdan gelecek baltacılar için kullanıcakları cümleleri hemen yazayım
(Ego, Ego tatmin edici, Gereksiz insan, Görücez ilerde , Forumda senin gibilere ihtiyacımız yok vs.

Hani iyi niyetle yazmışsındırda ... İlla böyle yazılarda olumsuz bir eleştiri alabilirsin. Mesela ben kendimi asla tanıtmadım yada böyle bir konu açmadım çünkü ego tatmin edici gibi cümleler kurarlardı ,hoşnut kalmazdım açıkça. Yani bu forumda senin yazdığın yazıyı anlayacak az insan var =/ Ben uyarıyımda genede hayırlı olsun ne diyeyim
Bu forumda asla ''Hi'' diyerek kendini tanıtmayacaksın adını falan hiçbir şeyini vermeyeceksin özelinib herkese söylemeyeceksin çünkü sırf orgasm olmak amacıyla özelinle falan neyin var neyin yok her türlü fitne fesatı yapıyorlar bunlarla sana.

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hyr o abimdi o paylasiyordu benim kanalim AkanCe onun Oyun Evi

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Umarım güzel devam eder