Hub Spawn Denemeleri :)

Erenmuslu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar 10-15 dakkalık bir vakit esnasında bu spawnı yaptım iyi kötü her türlü yoruma açığım :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstersen ders verebilirim yetek varmış gibi duruyor.
Ve eklemen gereken ise kenarları düzelt o yaptıgın artları yukarı al portal alanlatını düzelt kenarlara çit yerine şekiller yada ışıklandırma ekele. :) daha birçok tavsiye verebilirim ama ilk gördügüm de kötü bu ne dedim :)

Son düzenleme:

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kardeşim biz anlatamadık galiba :) 10-15 dk da yaptığın çalışmaları bu foruma yüklemez isen seviniriz. Biraz özen. Tepeden kendin bir bak burada paylaşmaya layıksa öyle paylaş.
Hadi birde fikrimi söyleyeyim. Ama yaptığın en kötü şey meşaleler. Çok kötü ve düzensiz duruyor.
Bak tavsiye küçük evlerden başla sonra spawn desen çalışmaları yap. Ama lütfen mimarlığı küçük düşürmeyelim. Yani yünden yol yapıp çitten kenar yapmak, üstelik havada. Ama yinede dersler al vazgeçme ama toplasan 50-60 blok edecek şeyleri paylaşmamaya özen göster. İlerisi için başarılar dilerim.

Son düzenleme:

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstersen ders verebilirim yetek varmış gibi duruyor.
Ve eklemen gereken ise kenarları düzelt o yaptıgın artları yukarı al portal alanlatını düzelt kenarlara çit yerine şekiller yada ışıklandırma ekele. :) daha birçok tavsiye verebilirim ama ilk gördügüm de kötü bu ne dedim :)
yanlış anlamada ders vermekten falan bahsediyorsun seninde ahım şahım ders verecek nitelikte yeteneğin yok :C

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Denemesini bile yeniden denemen lazım :( Simetri 0 :( + çizip portal yapmışın sen :(

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
yanlış anlamada ders vermekten falan bahsediyorsun seninde ahım şahım ders verecek nitelikte yeteneğin yok :C
bu sana göre öyledir bir başkasına göre farklı ve seninle tartışmak istemiyorum... Bir daha şu forum içerisinde benle karşı karışıya gelmeni dahi istemem ama seni alkadar eder bir şey yok benim ne yapacağıma ne yaptığıma karışacak söz bulacak bir hakkında yok.