Hub Spawn Denemeleri :)

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ov fight..[DOUBLEPOST=1427389992,1427389898][/DOUBLEPOST]
O degilde hocan ders aldigi kisinin nickini tam yazamiyor :( Buna nasil mi vardim sen yazinca yazmak istedim ikinizde aynisini yazmissiniz alin beni buradan... :(

aynısı senin içinde geçerli - i - ler yanlış :D
[DOUBLEPOST=1427390270][/DOUBLEPOST]
Gerekli açıklama burda gökçe,çabuk sinirlenen biri olduğumu onlarca kez belirttim burda birazda o bana özel ''kelimeler'' kullansa olmazmıydı ? :C

erdemli olan sen ol o zaman :D " susmak erdemliktir " ben pek beceremiorum bunu ama artık deniycem :D

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
yanlış anlamada ders vermekten falan bahsediyorsun seninde ahım şahım ders verecek nitelikte yeteneğin yok :C
Kaç Gündür Söyleyeceğim Ters Anlar Olay Çıkar Diye Demiyordum Profil Resmine Bakılırsa Bizden Büyük Tartışmaya Girmeyeyim Boş Yere Yanlış Anlamasın Dedim Doğru Düşünmüşüm Çok Ters Anladı Seni Umutcuğum :S

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Çalıştım Roninde Banada saygı gösterin çok aşırı biliyonuzmu kavgayı uzatasım geldi.Uzatıyorsunuz Arkadaş 3 Yıldır Oynuyormuş yapar o Nasıl olsa Build Yetenek istemiyor Tecrübe istiyor.Göndermeler yerlerini bulmuştur .Uzasın kavga biraz canım sıkıldı Hadii Fight.Siz tek ben hepiniz