HUB SUNUCU AÇACAĞIM KAÇ SERVER AÇMALIYIM ?

GGalot01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selam Arkadaşlar Kendime Hub Sunucu Açacağım SKYBLOCK-RPG Olacak Bunun İçin 3 Sunucu Mu Açmalıyım SKBLOCK VE RPG İÇİN 4GB DÜŞÜNÜYORUM BATİHOSTTAN NEKADAR OLUR YETERLİ BİLGİM YOKTA ONDAN SORUYORM ?

ForestEdge

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba HUB sunucu açmak için bungeecord kurmanız gerek. Bungeecord en az 8 gb da lagsız ve keyifli bir oyun deneyimi sunar. Bungeecordda 2 sunucu açacaksınız SkyBlock - RPG Bunlara geçiş için birde Lobi kısmı gerek. Ayrıyetten bot saldırılarının olmamasını istiyorsanız ÇakmaLobi (FakeLobi) Sunucusuda açabilirsiniz.

Yani kısaca
- Lobi
- SkyBlock
- RPG
- FakeLobi ( İsteğe Bağlı)

GGalot01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Peki Bunlarin Tavsiye Edilen Ram Oranlari Nasil
Mesela
Lobi 4gb gibisinden onuda yazarsaniz sevinirim :)

ForestEdge

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Peki Bunlarin Tavsiye Edilen Ram Oranlari Nasil
Mesela
Lobi 4gb gibisinden onuda yazarsaniz sevinirim :)

Normal bir hub sunucusu için 8 GB ideal ayrıyetten lag oranına bağlı vermek istediğin RAM mesela Lobide çok kişi olacağını düşünüyorsan daha çok ram ver skyblockta çok fazla olucaksa skyblocka ram ver. Bu tamamen sana kalmış dostum :) ama unutma bungeecord içinde ram vermen gerekecek.

GGalot01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
anlamadim bakin 8 gb dediğiniz toplam 8 gb mi yoksa ayrimi mesela skyblocka 3 gb ram rpgya 3 gb lobiye 2 gb evrmeyi düşünüyorm

OfluYagiz61

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben 8gb sunucu aldığımda aynen bu şekilde yapmıştım
PVP 1 GB
SKYBLOCK 2 GB
FACTİON 5 GB
LOBİ 1 GB
eğer sen sunucuda ne olcagını söylersen faction skyblock gibi hangisine kaç ram vereceğini söylerim :)

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
44241341 adet sunucu yeterli olacaktır.

yeterli bilgim yok, diyorsun eğer ki yeterli bilgiye sahip değilsen yeteri kadar bilgiye sahip olduğunda bu işlerle uğraş.
hayatında başarılar

GGalot01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Lobiye 1 Verdim
Skyblock 4
Survival 2
Diyelim 4+2+1=7 Gb Eder Peki Ben Simdi 7gb Sunucum İcin 3 Farkli Sunucu Mu Almaliyim