GGalot01
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Mesela Skyblocku Farkli Bir Hosting Survivali Farkli Bir Hostingden alsam gene oluyor demibungecoord kurulum videolarına bakarak ne yapacağını anlarsın
Mesela Skyblocku Farkli Bir Hosting Survivali Farkli Bir Hostingden alsam gene oluyor demibungecoord kurulum videolarına bakarak ne yapacağını anlarsın
her hosting birbirine bağlanmaz bazıları bağlanırMesela Skyblocku Farkli Bir Hosting Survivali Farkli Bir Hostingden alsam gene oluyor demi
Ben Simdi Batihosttan alacagim 3 sunucu 3 üde 25tlik 75 tl yapiyo simdi ben 3 sunucu alip bunlari bungeecord sayesinde mi birlestireceğim yoksa sadece 8 gb server alip bungeecordlami yapacagimher hosting birbirine bağlanmaz bazıları bağlanır
ayrıca ayrı almana gerek yok bungecoord sayesinde 8gb sunucu alarak tek sunucu ile bağlayabilirsin
Yorumunuz için teşekkürlerAçıkcası Dereyi görmeden paçayı sıvamak olarak adlandırıyorum ben direk HUB ( Çekirdek ) Sunucu açanları. İlk olarak bir kategoride özgünleşin/markalaşın (tabiri caizse) daha sonrasında ileriye açılın. Aksi halde onlinede düşük gelecektir bütçe yetişmeyip sunucu ömrü kısa olacaktır. Bu dediğimi düşünün. Fikir içinde Bir HUB Sunucusu Factiondan ibaret değil MC-SG Tarzındaki sunucular gibi bir şey tasarlanabilir.
Ben Simdi Batihosttan alacagim 3 sunucu 3 üde 25tlik 75 tl yapiyo simdi ben 3 sunucu alip bunlari bungeecord sayesinde mi birlestireceğim yoksa sadece 8 gb server alip bungeecordlami yapacagim