HUB SUNUCU AÇACAĞIM KAÇ SERVER AÇMALIYIM ?

GGalot01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
her hosting birbirine bağlanmaz bazıları bağlanır
ayrıca ayrı almana gerek yok bungecoord sayesinde 8gb sunucu alarak tek sunucu ile bağlayabilirsin
Ben Simdi Batihosttan alacagim 3 sunucu 3 üde 25tlik 75 tl yapiyo simdi ben 3 sunucu alip bunlari bungeecord sayesinde mi birlestireceğim yoksa sadece 8 gb server alip bungeecordlami yapacagim

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Açıkcası Dereyi görmeden paçayı sıvamak olarak adlandırıyorum ben direk HUB ( Çekirdek ) Sunucu açanları. İlk olarak bir kategoride özgünleşin/markalaşın (tabiri caizse) daha sonrasında ileriye açılın. Aksi halde onlinede düşük gelecektir bütçe yetişmeyip sunucu ömrü kısa olacaktır. Bu dediğimi düşünün. Fikir içinde Bir HUB Sunucusu Factiondan ibaret değil MC-SG Tarzındaki sunucular gibi bir şey tasarlanabilir.

GGalot01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Açıkcası Dereyi görmeden paçayı sıvamak olarak adlandırıyorum ben direk HUB ( Çekirdek ) Sunucu açanları. İlk olarak bir kategoride özgünleşin/markalaşın (tabiri caizse) daha sonrasında ileriye açılın. Aksi halde onlinede düşük gelecektir bütçe yetişmeyip sunucu ömrü kısa olacaktır. Bu dediğimi düşünün. Fikir içinde Bir HUB Sunucusu Factiondan ibaret değil MC-SG Tarzındaki sunucular gibi bir şey tasarlanabilir.
Yorumunuz için teşekkürler

ForestEdge

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben Simdi Batihosttan alacagim 3 sunucu 3 üde 25tlik 75 tl yapiyo simdi ben 3 sunucu alip bunlari bungeecord sayesinde mi birlestireceğim yoksa sadece 8 gb server alip bungeecordlami yapacagim

Hayır. 8 gb lık sunucu alacaksın bungeecord ile bu 8 gb ı paylaştıracaksın bu kadar.

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
8 GB'lık sunucu ile HUB açarsan 20 kişide bum eder. Ortalama gereken RAM miktarları:
PVP: En az 4 GB, önerilen 8 GB
Skyblock: En az 6 GB, önerilen 8-10 GB
Factions: En az 6 GB, önerilen 16 GB
SG: En az 16 GB, önerilen 32 GB (16 arenan olsa, arena başına 1 yada 2 GB verirsin)
Skywars/Eggwars: En az 4 GB, önerilen 8 GB

Buna göre sunucu kur, lag derdi yaşama.