Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şöyle bir zihniyet var bi çıkamadınız şu kafadan yok paylaşma hazırcılar konar hemen açar açsınlar sana bi zararımı var bırak açsınlar o paket hub işine girişmeyi düşünen kişilere yol gösterir bunun size bukadar batması kafamı karıştırıyor.
Terbiyesizlik yapmaya mı geldiniz buraya. Burası forum ortamı. Belki ben bu cevabımla Ceza alacağım ama yeter sizin yaptığınız da. Belki de o senden 3-4 yaş büyük. Biraz saygılı olun. O Adam o kadar yazmış Sen onun 2 satırını okuyup cevap vermeye çalışıyorsun. Ben bu forumda Mesajlar Adında Puan Olmasın. Adamlar Puan Kasmak İçin Ya terbiyelerini bozuyor Ya da saçma cevaplar atıyor. @Nano_Sensei Lütfen ya şu olaya Çözüm bulun . Ya da beni Haksız Bulup Susturun !
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.