İstek Hub Sunucum İçin Level Sistemi

armagan32

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.8 x 1.16.4
Şimdi arkadaşlar öncelikle yardım edenler için teşekkür ederim ben hub sunucum için level sistemi istiyorum ama şu şekilde mesela arkadaşımız sunucuya girdi lobi den faction a orada 5 saat geçirdi lobi ye döndüğü zaman bir hologramın üstünde Toplam Oynama Saati: Sonra kaç level olduğu gözükecek level: gibi sonra birde /toplevel yazdığım zaman top 3 kişinin levelini göreceğim ve bunu istediğim zaman /levelsifirla yazarak herkesin levelini sıfırlamam lazım böyle bir script veya eklenti yapabilecek arkadaşımız var ise Nefes Medya da bizim ile çalışabilir

Saygılarımla Nefes|Medya Topluluk Kurucusu;
Armağan Gökçe

Discord: Lexmo#8289

ibrahimgzel00

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
Böyle bir plugini bende çok araştırmıştım. Sonunda böyle bir plugin buldum ve işinize yarayacağını umuyorum.

Alonso Level:
-
Bu pluginde Placeholder desteği bulunuyor bu yüzden hologram ile lobide veya herhangi istediğiniz bir yerde ister bar olarak ister yüzde olarak kullanabilirsiniz.
- Eklentide LeaderBoards özelliği bulunuyor bu özellik ile en yüksek levele sahip olanları sıralayabiliyorsunuz.
- Level atladığınızda ekranda istediğiniz mesajın gözükmesini sağlayabiliyorsunuz.
- Eklentide çarpan özelliği var oyuncu belli bir seviyeye geldiğinde o seviyeye ait xp çarpanını alabiliyor.
Ve daha sayamayacağım kadar birçok özellik mevcut.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
tıklayarak eklentiye ulaşabilirsiniz.

bir_xfall_haranı

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Böyle bir plugini bende çok araştırmıştım. Sonunda böyle bir plugin buldum ve işinize yarayacağını umuyorum.

Alonso Level:
-
Bu pluginde Placeholder desteği bulunuyor bu yüzden hologram ile lobide veya herhangi istediğiniz bir yerde ister bar olarak ister yüzde olarak kullanabilirsiniz.
- Eklentide LeaderBoards özelliği bulunuyor bu özellik ile en yüksek levele sahip olanları sıralayabiliyorsunuz.
- Level atladığınızda ekranda istediğiniz mesajın gözükmesini sağlayabiliyorsunuz.
- Eklentide çarpan özelliği var oyuncu belli bir seviyeye geldiğinde o seviyeye ait xp çarpanını alabiliyor.
Ve daha sayamayacağım kadar birçok özellik mevcut.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
tıklayarak eklentiye ulaşabilirsiniz.
hub sunucu açıcaksan bunu tavsiye etmem hatalarla kafanı yersin