Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar hunger games server kurmak hakkında hiçbir bilgim yok hangi programlar gerekir nasıl kurulur yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar.iyi forumlar.
hocam ben bu videoyu izledim ama açıklayıcı değil böyle bir yer şöyle bir yer diyor program adını söylemiyor ki lag olmayacak ve hunger games'de önemli olan program , pluginler adlarını falan söylerseniz ve nasıl kuracağımı anlatırsanız daha açıklayıcı olur.
Bukkit Games Plugini Serverı Hunger Games yükledim bunu nereye atıyoruz tam olarak ?[DOUBLEPOST=1372467015,1372463354][/DOUBLEPOST]hocam kurulumunu yaptım şimdi ben serveri 7/24 açık olmasını istiyorum onu nasıl yapıcam artı nasıl bu yüklediklerimi aktifleştiricem
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.