HuniliVagon

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Serverimde HuniliVagon İle Klan Evlerindeki Kilitli Chest'leri Sömürüyolar Bunu Nasıl Çözebilirim ??

Y

Yakup_67

Ziyaretçi
Serverde Huniyi Yasakla bu kadar ama onun için ayrı bir plugin yazabilirsin

KrallLapisci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.Lockette'yi Güncelleyebilirsin @Gavatos 'un Dedigi Gibi.
2.Basit Bir Skript Ile Bunu Engelleyebilirsin.

Kod:
on place of 342:
    cancel event

Kod Bu Olmali Istersen Deneyebilirsin.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Uhh, ilk sunucu zamanlarımda hep yağmalıyorlardı :/
Şu plugin ile bu sorun çözülüyor ama:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Lockette adlı plugine bağlanıyor ve bu bugu kaldırıyor. Çalışmazsa versiyon uyuşmazlığındandır
Bu Sadece Vagon İle Chestin İçinden bir şey Çekilmesinimi Engelliyo ?

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
plugin veya skripte hiç gerek yok.Essentials configden Oyuncularin koyamayacagi blok listesi ve Oyuncularin kullanamayacagi blok listesi (cakmak vb.)? itemler bölümünden hunuliwagonun kodunu ekleyerek kullanımını yasaklayabilirsiniz.Size bir tavsiye fırlatıcıyı da yasaklayın.Yada oyuncularınızı uyarınız her zamn en altta boş sandık koysunşar kilitleyerek.O zamn claımde eklı olan dahi hiçbir şekilde bug yapamazlar...

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
plugin veya skripte hiç gerek yok.Essentials configden Oyuncularin koyamayacagi blok listesi ve Oyuncularin kullanamayacagi blok listesi (cakmak vb.)? itemler bölümünden hunuliwagonun kodunu ekleyerek kullanımını yasaklayabilirsiniz.Size bir tavsiye fırlatıcıyı da yasaklayın.Yada oyuncularınızı uyarınız her zamn en altta boş sandık koysunşar kilitleyerek.O zamn claımde eklı olan dahi hiçbir şekilde bug yapamazlar...
Dediğin Gibi Yaptım Ama Olmadı

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
reload serverde bazen sorunlara ve bazı pluginlerin yüklenememesine sebep olabilir,tavsiye etmiyorum...

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
reload serverde bazen sorunlara ve bazı pluginlerin yüklenememesine sebep olabilir,tavsiye etmiyorum...
Yav Panelden Restart Tuşuna Bastım Reload Dil Alışkanlığı Olmuş Hamaçhili Sv'de Hep Öle Yapardık :D

Uhh, ilk sunucu zamanlarımda hep yağmalıyorlardı :/
Şu plugin ile bu sorun çözülüyor ama:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Lockette adlı plugine bağlanıyor ve bu bugu kaldırıyor. Çalışmazsa versiyon uyuşmazlığındandır
Verdiğin Plugin 1.6.2 İçin :(