MustafaMertBulut
MC.MAXCRAFT.AT
- En iyi cevaplar
- 0
Serverimde HuniliVagon İle Klan Evlerindeki Kilitli Chest'leri Sömürüyolar Bunu Nasıl Çözebilirim ??
Bu Sadece Vagon İle Chestin İçinden bir şey Çekilmesinimi Engelliyo ?Uhh, ilk sunucu zamanlarımda hep yağmalıyorlardı :/
Şu plugin ile bu sorun çözülüyor ama:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Lockette adlı plugine bağlanıyor ve bu bugu kaldırıyor. Çalışmazsa versiyon uyuşmazlığındandır
Dediğin Gibi Yaptım Ama Olmadıplugin veya skripte hiç gerek yok.Essentials configden Oyuncularin koyamayacagi blok listesi ve Oyuncularin kullanamayacagi blok listesi (cakmak vb.)? itemler bölümünden hunuliwagonun kodunu ekleyerek kullanımını yasaklayabilirsiniz.Size bir tavsiye fırlatıcıyı da yasaklayın.Yada oyuncularınızı uyarınız her zamn en altta boş sandık koysunşar kilitleyerek.O zamn claımde eklı olan dahi hiçbir şekilde bug yapamazlar...
Direk Servere Reload Attımoyun içinden /ess reload yaptınız mı
Sjhsjss Keske /essentials reload yazaydin beDirek Servere Reload Attım![]()
Yav Panelden Restart Tuşuna Bastım Reload Dil Alışkanlığı Olmuş Hamaçhili Sv'de Hep Öle Yapardıkreload serverde bazen sorunlara ve bazı pluginlerin yüklenememesine sebep olabilir,tavsiye etmiyorum...
Verdiğin Plugin 1.6.2 İçinUhh, ilk sunucu zamanlarımda hep yağmalıyorlardı :/
Şu plugin ile bu sorun çözülüyor ama:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Lockette adlı plugine bağlanıyor ve bu bugu kaldırıyor. Çalışmazsa versiyon uyuşmazlığındandır
Ha ok İndiriyom1.7.2 için de çalışıyor :/