>|IceMC|< |16 Adet Rütbe|Kendimize Ozgu Boss Sistemi|IcePara|Kutular|1.8.X|

Server güzelmi ?

• Güzel sunucu.

• Yani şöyle böyle .

• Berbat bir sunucu.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ne tür yalanlarla kurtulmaya çalışıyorsun? Kanıtlandı işte senini sonradan düzenlediğin. Orada Telefon numarasını vermeyen de var?
Neden kopyalayıp, Telefon numarası: Kısmını silmemiş te, Maaş kısmını silmiş? :se:
Bunu moderatörler görebiliyordur zaten. Ne saçma işler yapıyorsun ya.
Kötü olanı kıskanmazlar ama. :pof:

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ne tür yalanlarla kurtulmaya çalışıyorsun? Kanıtlandı işte senini sonradan düzenlediğin. Orada Telefon numarasını vermeyen de var?
Neden kopyalayıp, Telefon numarası: Kısmını silmemiş te, Maaş kısmını silmiş? :se:
Bunu moderatörler görebiliyordur zaten. Ne saçma işler yapıyorsun ya.
Kötü olanı kıskanmazlar ama. :pof:
Cahile ne desen de yararı olmaz ^^ lütfen konuyu daha fazla yalanların ile daha fazla baltalama , istifanı verdin ve atıldın . Üstüne gelip sunucuyu kötüledin yetkililere laf attın . Sonra neden ban yedim ? Acaba ? Neyse dediğim gibi konuyu baltalama lütfen.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hahaha.. Konuyu kapatma çabaları. Baltayan yok. Kanıtları ile gerçekleri söyledim. Suç mu?
Sende bana cahil diyorsun ban mı yedin hani? Evet aldığın rehber cahil.
Bu arada atılmadım. Bıraktım :se:

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hahaha.. Konuyu kapatma çabaları. Baltayan yok. Kanıtları ile gerçekleri söyledim. Suç mu?
Sende bana cahil diyorsun ban mı yedin hani? Evet aldığın rehber cahil.
Bu arada atılmadım. Bıraktım :se:

Çok bilgilisin bir işimemi yarıyorsun ^^ evet aslında şu an konumu güncelliyorsun ^^ . Konuyu kapatmıyorum ne desem haklı çıkmaya çalışacaksin klasik "Türk Çocuğu" istifanı verdigini söyledim zaten. Skypede "hadi barışalım küs kalmiyalım , niye bu duruma geldik be , ayıp ettin beni kaybettin" diyen kişi burada bunları söylüyor . "Klasik Türk Çocugu" ...

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Çok bilgilisin bir işimemi yarıyorsun ^^ evet aslında şu an konumu güncelliyorsun ^^ . Konuyu kapatmıyorum ne desem haklı çıkmaya çalışacaksin klasik "Türk Çocuğu" istifanı verdigini söyledim zaten. Skypede "hadi barışalım küs kalmiyalım , niye bu duruma geldik be , ayıp ettin beni kaybettin" diyen kişi burada bunları söylüyor . "Klasik Türk Çocugu" ...
Atıldın ne demek peki? Burada kanıtları gösterdim geri çeviyorsun hala. Diyecek bir şey bulamadın.

Evet uzun zaman küs kalmayı sevmem hele birde oyun içinse.
Evet niye bu duruma geldik eskiden iyiydik.
O sözüde bir yerde görmüştüm aklımda kalmış :lol:

Hadi ben diyeceğimi dedim. Kim haklı belli zaten. İyi günler :)

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düzgün bir eleştri yapmak gerekirse; öncelikle sunucuda 2-3 gün oynadım. Eleştriyi buna göre yapıyorum*

Rütbe sistemi Prison sunucular için yapılan bir şey. Ama anlamıyorsunuz :c @Pudilo

Lapis kazmak yeterince sıkıcı

Edit eşyaların olması -

VIPhammaddeler aşırı abartılı -

Boss faction için değil..

Icepara kullanışlı bence oyuncular için iyi

İsimde craft geçmiyor +

Repair tabelası -

Son olarak sunucu fazla basit.

Sent from my iPhone using Tapatalk

BroBuilder

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yorumun için teşekkür ederim ki sunucuyu dun açtık 1 haftalık çalışma ile çunki cidden sıkılmıştım şu laftan "Kayra abi sunucu aç , Kayra abi server aç ne zaman açılıcak , Kayra abiğğ" bu tür sözlerden sıkıldım bende açayım dedim açıkcası 3 günde elimizden gelen bu kadardı ve tek tek güzellestirecegiz ^_^
Selam Ben LeezMean Klanın ın Kurucuyum Swye Bir Bakın Klan Sahiplerine Birşeyler Vaat Ediyorum Demişsiniz Serverinize Girdik Ve Begendik Fakat 2 Açık Buldum B en Serverden Babanne İletişime Geçerseniz Sevinirim

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Faction sunucular kısmında gezmiyorum birde isimden kaynaklı demek istediğim
Anladım hocam ^^
Düzgün bir eleştri yapmak gerekirse; öncelikle sunucuda 2-3 gün oynadım. Eleştriyi buna göre yapıyorum*

Rütbe sistemi Prison sunucular için yapılan bir şey. Ama anlamıyorsunuz :c @Pudilo

Lapis kazmak yeterince sıkıcı

Edit eşyaların olması -

VIPhammaddeler aşırı abartılı -

Boss faction için değil..

Icepara kullanışlı bence oyuncular için iyi

İsimde craft geçmiyor +

Repair tabelası -

Son olarak sunucu fazla basit.

Farkındayım . Şu anda bir proje üzerinde daha çalışıyorum , gerçekten bir zor faction sunucusu açacağım. Umarım beni hayal kırıklığına uğratmassınız ...

Selam Ben LeezMean Klanın ın Kurucuyum Swye Bir Bakın Klan Sahiplerine Birşeyler Vaat Ediyorum Demişsiniz Serverinize Girdik Ve Begendik Fakat 2 Açık Buldum B en Serverden Babanne İletişime Geçerseniz Sevinirim

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anladım hocam ^^

Farkındayım . Şu anda bir proje üzerinde daha çalışıyorum , gerçekten bir zor faction sunucusu açacağım. Umarım beni hayal kırıklığına uğratmassınız ...

Şahsen o sunucuyu açmamalısın,hem emeğin boşa gider hem paran. Benim kafamda olanlar zaten yabancı sunucularda vakit geçiriyor