PokerFaceTürkiye
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Sunucuya neden hep rest atılıyor şu an sunucu yarım gündür kapalı 
Açıkcası sırf para kazanmak için sunucu açmıyorum ^^Şahsen o sunucuyu açmamalısın,hem emeğin boşa gider hem paran. Benim kafamda olanlar zaten yabancı sunucularda vakit geçiriyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nitrado kaynaklı bir sorun idi . Makinemizi sıfırlamışlar sağolsunlar , sunucuyu sabaha döndürmek zorunda kaldık sizden özür dileriz. Yarın telafi için eventler yapacağım. O para çalma sorunu filanda @IRFN sayesinde giderildi. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum ^^Sunucuya neden hep rest atılıyor şu an sunucu yarım gündür kapalı![]()
42 Kişiye arttırıldı üstüne birde şu an boş yer var ^^ 50 kişiliğe yükseltilecektir sunucu .artırrın su swnin slotunu yeter artık
Benim yerime yazdıgın için teşekkürler ^^Beyler saat 13:30 da İcePara eventi olacaktır,bu eventi kaçırmayın derim, 1 İcePara=1TL![]()
Evet Belkide Hackı Şıkayet Edilene Ban Atılıyor . Çok İlginç42 Kişiye arttırıldı üstüne birde şu an boş yer var ^^ 50 kişiliğe yükseltilecektir sunucu .
Benim yerime yazdıgın için teşekkürler ^^
Biraz sabret arttırılacak.artırrın su swnin slotunu yeter artık
Ss varmı ?Adam ben "huzuniyle giriyorum ne güzel zırhın canını falanda gözüküyor" demesine rağmen kurucu hiçbir şey yapmıyor banlamıyor hack olduğunu itiraf etmesine rağmen bu @Ragnarak değil diğer kurucu.![]()
Hack ' ı şikayet edilene derken başkanım :/Evet Belkide Hackı Şıkayet Edilene Ban Atılıyor . Çok İlginç![]()
Sunucu logları doğa üstü bir şey degil herşeyi kaydetmiyor :/SS var mı? Şuana kadar 6 dan fazla ss alıp kuruculara attım ama ban diye bir şey yok. Bir kere sohbette geçenler serverin loglarında kayıtlı. Eğer banlayacak olsalar banlarlar.