>|IceMC|< |16 Adet Rütbe|Kendimize Ozgu Boss Sistemi|IcePara|Kutular|1.8.X|

Server güzelmi ?

• Güzel sunucu.

• Yani şöyle böyle .

• Berbat bir sunucu.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Şahsen o sunucuyu açmamalısın,hem emeğin boşa gider hem paran. Benim kafamda olanlar zaten yabancı sunucularda vakit geçiriyor

Sent from my iPhone using Tapatalk
Açıkcası sırf para kazanmak için sunucu açmıyorum ^^
Sunucuya neden hep rest atılıyor şu an sunucu yarım gündür kapalı :huh:
Nitrado kaynaklı bir sorun idi . Makinemizi sıfırlamışlar sağolsunlar , sunucuyu sabaha döndürmek zorunda kaldık sizden özür dileriz. Yarın telafi için eventler yapacağım. O para çalma sorunu filanda @IRFN sayesinde giderildi. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum ^^

Sunucu geri alindigi için bugun telafi eventi yapılacaktır ^^

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Adam "ben huzuniyle giriyorum ne güzel zırhın canını falanda gözüküyor" demesine rağmen kurucu hiçbir şey yapmıyor banlamıyor hack olduğunu itiraf etmesine rağmen bu @Ragnarak değil diğer kurucu. :yıkıl:

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
SS var mı? Şuana kadar 6 dan fazla ss alıp kuruculara attım ama ban diye bir şey yok. Bir kere sohbette geçenler serverin loglarında kayıtlı. Eğer banlayacak olsalar banlarlar.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Minecraftın kendi logu bile kaydediyor. şu an baksam orada yazar. Ama bu kanıt olamaz tabi eğer hack yasak olsa loglara bakıp banlardınız.
Zaten kurucu görüpte banlamıyorsa log falan işlemez artık.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sunucu ram ' i 5GB olmuştur , Slot ise 52 kişilik. 90 Günlük parasıda ödenmiştir. Buyrun kanıtımız.