o saatlerde ben uyuyacağım hocam. yarın okuldan geldiğimde direk sunucuya girerim. biraz oynarım incelerim sunucuyu söylerim sana söyleyeceklerimi. ona göre güncelleme yaparsın.00:00 - 03:00 arası oyunda olacağım bu gece durur isen görüşürüz ^^
Sadece yorumunu merak etmişti bu küçük @ragnrak cık :/Ben Türk sunucularından oynamıyorum
Uzun bir süre sonra belki , neden olmasın ki ^^Davetin için tesekkür ederim. Sunucu güzel yalnız Rush, OITC ve TurfWars dışında diğer türler pek hoşuma gitmiyor.
Gözümden kacmıs olabilir herhangi biri varsa veya yaparsan birgün ziyaret ederim.
Tamamdır hocam bekliyorum , keretayıda özlemişim gösterdiğin iyi oldu ^^o saatlerde ben uyuyacağım hocam. yarın okuldan geldiğimde direk sunucuya girerim. biraz oynarım incelerim sunucuyu söylerim sana söyleyeceklerimi. ona göre güncelleme yaparsın.
![]()
Oynamadım ama sırf 1.8 olduğu için beğendimSadece yorumunu merak etmişti bu küçük @ragnrak cık :/
Uzun bir süre sonra belki , neden olmasın ki ^^
Tamamdır hocam bekliyorum , keretayıda özlemişim gösterdiğin iyi oldu ^^
@DamRISH @TheRedstoneEngineer @Reloven @KuraPieee @Rosenrot Sizlerinde yorumunu almak isterim.
Teşekkürler diyeyim ne diyebilirimki başka ^^Oynamadım ama sırf 1.8 olduğu için beğendim
daha önce oynamıştım, galiba aynı sunucu ismi farklı kurucular vardıSadece yorumunu merak etmişti bu küçük @ragnrak cık :/
Uzun bir süre sonra belki , neden olmasın ki ^^
Tamamdır hocam bekliyorum , keretayıda özlemişim gösterdiğin iyi oldu ^^
@DamRISH @TheRedstoneEngineer @Reloven @KuraPieee @Rosenrot Sizlerinde yorumunu almak isterim.
İsimlerini hatırlıyor isen söyler misin ?daha önce oynamıştım, galiba aynı sunucu ismi farklı kurucular vardı
HGSquare diye birisi vardı galiba cok önceydiİsimlerini hatırlıyor isen söyler misin ?
Evet birisi bu isimle sunucu açmış arkadaşlarımda demişti , Allah ' tan özentisin filan diyen çıkmadı ^^ , sunucu hakkındaki yorumun nedir bu arada ?HGSquare diye birisi vardı galiba cok önceydi
Güzel, en azından yapılar emek.Evet birisi bu isimle sunucu açmış arkadaşlarımda demişti , Allah ' tan özentisin filan diyen çıkmadı ^^ , sunucu hakkındaki yorumun nedir bu arada ?
Teşekkürler , içerisindeki sistemlerede bakmanızı ister idim ^^Güzel, en azından yapılar emek.
Bizim için iyi olur ^^ birazdan yeni videoyu çekecegim ^^Geliyorum Sunucuya
Belki Ufak Etkinlik Fikirleride Getirebilirim
Not: Bu Arada Tanıtım Videosu Fazlamı Hızlı Olmuş ? :=
Shaderla çek <3Bizim için iyi olur ^^ birazdan yeni videoyu çekecegim ^^
Aşırı derecede FPS düşmesi olur ama yinede deneyeyim ^^Shaderla çek <3