- En iyi cevaplar
- 0
TeşekkürlerTebrikler Başarılı Bir Sunucu.
Resimler güncellendi , rütne ve kitpvp eklendi . Video yakında değişecektir.
TeşekkürlerTebrikler Başarılı Bir Sunucu.
Bu konudan dolayı özür dilerim kendi adıma , susturulmam vardı yazamadım o konudada kusura bakma dostum . Rehber leri değiştiriceğim kısacası yeni bir kadro oluşturacağım ^^ Bugünki event gününü kaçırmasanız iyi edersinizSunucuya baktım güzele benziyordu fakat hack açan adamları izleyen rehber her şeyi bozdu.
0.0 Aman tanrım didim uzun süredir bu kadar kaliteli bi sunucu (Türkler arasında) yoktu #.#Bu konudan dolayı özür dilerim kendi adıma , susturulmam vardı yazamadım o konudada kusura bakma dostum . Rehber leri değiştiriceğim kısacası yeni bir kadro oluşturacağım ^^ Bugünki event gününü kaçırmasanız iyi edersiniz12:00 dan itibaren her saat başı event var ^^
Iyi Günler ...
Merak edenler için bugün sunucunun 42. günü ve açık kalmaya devam edecek !
@Adragos @SüperAhmet @HestiaKnife @YohAsakura ve özellikle @Rayandu sunucu hakkında yorumlarınızı almak istiyorum ^^
Ciddi isen teşekkür ederim ^^0.0 Aman tanrım didim uzun süredir bu kadar kaliteli bi sunucu (Türkler arasında) yoktu #.#
Ciddi olduğum konulardan biri eleştiridir insanın eleştirmesi kolaydır ama eleştirdiği şeyi yapması Zordur! Ki ben yapamıyacağım şeyleri beğenirim ki sen benim yapamıyacağım bir şeyi yaptın 0.0 doğru tanımı bu ...Ciddi isen teşekkür ederim ^^
Ciddi olduğum konulardan biri eleştiridir insanın eleştirmesi kolaydır ama eleştirdiği şeyi yapması Zordur! Ki ben yapamıyacağım şeyleri beğenirim ki sen benim yapamıyacağım bir şeyi yaptın 0.0 doğru tanımı bu ...
Teşekkürler ^^ sunucuda görmek isterim senide ^^Good job man![]()
Eğer ki skype ekleyebilirsen sayılı ip yi vereyim bazı kişilerde oluyor o sorun ^^nitrado olan serverlara ben giremiyorum nedense çözünü biliyorsan sölede giriyim
Tek başıma yapılarda zorlandım ama uğraştım açıkcası ^^ Teşekkürler senden onay almak beni mutlu etti. Önerebilecegin ve güvenebilecegim bi mimar tanıyormusun ?Build konusu haricinde süper sunucu.
Teşekkürler cidden emek var ah bide anlasam neden oyuncu sayımız yükselmiyor ^^ortada emek olduğu belli. klasik lapis kaz sat p4 yap git adam kes serveri değil
![]()
skype ekle 2 3 gün içinde ankaraya gidicem boşta map olursa sana vereyim.Tek başıma yapılarda zorlandım ama uğraştım açıkcası ^^ Teşekkürler senden onay almak beni mutlu etti. Önerebilecegin ve güvenebilecegim bi mimar tanıyormusun ?
Teşekkürler cidden emek var ah bide anlasam neden oyuncu sayımız yükselmiyor ^^
skype adresini bilmiyorum :/ whykayratr benimki sen eklesen bu arada teşekkürler ^^skype ekle 2 3 gün içinde ankaraya gidicem boşta map olursa sana vereyim.