>|IceMC|< |16 Adet Rütbe|Kendimize Ozgu Boss Sistemi|IcePara|Kutular|1.8.X|

Server güzelmi ?

• Güzel sunucu.

• Yani şöyle böyle .

• Berbat bir sunucu.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sunucuya baktım güzele benziyordu fakat hack açan adamları izleyen rehber her şeyi bozdu.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sunucuya baktım güzele benziyordu fakat hack açan adamları izleyen rehber her şeyi bozdu.
Bu konudan dolayı özür dilerim kendi adıma , susturulmam vardı yazamadım o konudada kusura bakma dostum . Rehber leri değiştiriceğim kısacası yeni bir kadro oluşturacağım ^^ Bugünki event gününü kaçırmasanız iyi edersiniz :p 12:00 dan itibaren her saat başı event var ^^
Iyi Günler ...

Merak edenler için bugün sunucunun 42. günü ve açık kalmaya devam edecek !

@Adragos @SüperAhmet @HestiaKnife @YohAsakura ve özellikle @Rayandu sunucu hakkında yorumlarınızı almak istiyorum ^^

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu konudan dolayı özür dilerim kendi adıma , susturulmam vardı yazamadım o konudada kusura bakma dostum . Rehber leri değiştiriceğim kısacası yeni bir kadro oluşturacağım ^^ Bugünki event gününü kaçırmasanız iyi edersiniz :p 12:00 dan itibaren her saat başı event var ^^
Iyi Günler ...

Merak edenler için bugün sunucunun 42. günü ve açık kalmaya devam edecek !

@Adragos @SüperAhmet @HestiaKnife @YohAsakura ve özellikle @Rayandu sunucu hakkında yorumlarınızı almak istiyorum ^^
0.0 Aman tanrım didim uzun süredir bu kadar kaliteli bi sunucu (Türkler arasında) yoktu #.#

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
nitrado olan serverlara ben giremiyorum nedense çözünü biliyorsan sölede giriyim

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek başıma yapılarda zorlandım ama uğraştım açıkcası ^^ Teşekkürler senden onay almak beni mutlu etti. Önerebilecegin ve güvenebilecegim bi mimar tanıyormusun ?

Teşekkürler cidden emek var ah bide anlasam neden oyuncu sayımız yükselmiyor ^^
skype ekle 2 3 gün içinde ankaraya gidicem boşta map olursa sana vereyim.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
skype ekle 2 3 gün içinde ankaraya gidicem boşta map olursa sana vereyim.
skype adresini bilmiyorum :/ whykayratr benimki sen eklesen bu arada teşekkürler ^^

@blade_ seninde yorumunu almak isterim ferdi abi ^^

Aklımda iken ekleyeyim Oyuncu rekorumuz 34 kişiye ulaşmıştır !

Buda yeni rekor ^^

@faketaxidriver seninde yorumunu alayım ^^

@Neria @RanKod @Anjo_TR @bartuceylan @Iskefiyeli18 @Mockingjayy sizlerinde yorumunuzu alayım sunucu ile ilgili ^^