- En iyi cevaplar
- 0
Iyi gecelet datlu ve yakusuklu prens ^^Minecraft ile uzun süredir bir alakam olmadığı ve çok fazla uykum olduğu için yarın incelerim.
GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iyi gecelet datlu ve yakusuklu prens ^^Minecraft ile uzun süredir bir alakam olmadığı ve çok fazla uykum olduğu için yarın incelerim.
Daha yatmıyor* Sadece bir şeylere dikkatini verebilmesi için fazla uykusu var* Ve profiline bir resim attım*Iyi gecelet datlu ve yakusuklu prens ^^
Tilefindan girdigim icin gozukmuyir profilim ^^ uyuyosun diye demedi gecen guzel olsun diye didim ^^Daha yatmıyor* Sadece bir şeylere dikkatini verebilmesi için fazla uykusu var* Ve profiline bir resim attım*
Nekadarda renkli yazmayi seven bir kisi ^^ saka bi yana tesekkur ederim sunucuda uzun surelo aktif oldugun icin ^^Sunucu çok güzel genelde beni görebilirsiniz ismim iTzMedonX![]()
Coşturun bakalım...Nekadarda renkli yazmayi seven bir kisi ^^ saka bi yana tesekkur ederim sunucuda uzun surelo aktif oldugun icin ^^
Tesekkurler abi ^^Coşturun bakalım...
Ama sunucu şu an kapalı neden ?Nekadarda renkli yazmayi seven bir kisi ^^ saka bi yana tesekkur ederim sunucuda uzun surelo aktif oldugun icin ^^
Bu sorundan dolayi ozur dilerim simdi aciliyor sunucu ^^ Bu kapanmalarida arastiracagim emin olabilirsin ^^ Iyi gunler ...Ama sunucu şu an kapalı neden ?
ekliyim zatenEğer ki skype ekleyebilirsen sayılı ip yi vereyim bazı kişilerde oluyor o sorun ^^
@bydemir06 @acrossfire @Yakup_67 @batuhanyener123 sunucuyu sizde yorumlar iseniz sevinirim ^^
Mesaj atabilirmisin o zaman ben yohasakua diye ^^ekliyim zaten
Seviyorum sanirsam . Cok ciddi oldugumu farkedenlerde korkabiliyor benden ^^Çok fazla "^^" kullanıyorsun,güzelde bi yerden sonra cidden itici duruyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
bide bende cs go aldım ama daha silver1 im istersen oynarızSeviyorum sanirsam . Cok ciddi oldugumu farkedenlerde korkabiliyor benden ^^
Benim rank ' ım yok rahat ol ^^bide bende cs go aldım ama daha silver1 im istersen oynarız