r102
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Biri Cs GO Mu Dedibide bende cs go aldım ama daha silver1 im istersen oynarız
Biri Cs GO Mu Dedibide bende cs go aldım ama daha silver1 im istersen oynarız
Evet videosunu çekiyorum o yüzden dedi ^^Biri Cs GO Mu Dedi
Kanalın Adı ??Evet videosunu çekiyorum o yüzden dedi ^^
Yalnız oyuncu , konuyu inceler isen ilk baştakide benim videom ...Kanalın Adı ??
Değerlendirme=ben buildleri hos bulamadım ama size bir fikir vereyim agar.io servere ekleyin patlarsınızYalnız oyuncu , konuyu inceler isen ilk baştakide benim videom ...
0.1 Güncellemesi
Nadir Kutu dan eşya çıkma şansı arttı . İstediği Nadir Para sayısı 12 ye düştü . Rütbe Hammadde ve Lapis birbirinden ayrıldı. Rütbe Hammaddelerinde ki maden sayısı azaltıldı ! Kişi rekorumuz kırıldı ! Yeni rekor =>![]()
@Yakup_67 Seninde yorumunu bekliyorum ^^
Yorumunu istedim sadece . @ByAehn @BraveHero @Gavatos @Helter @Yurekreo_ @DeathLight @atay17 Sorun olmaz ise sunucumu değerlendirebilirmisiniz ^^baanane gardaş
Teşekkürler ^^ @Mockingjayy @Punb255 @oyakabuyaka @MhaWTHoR @TrustNoONE @CHNYLMZ @fyreUK @Rc_Berat Sizlerinde yorumlarını dört gözle bekliyorum ^^bence çok güzel olmuş
Öncelikli amacım bu sunucuyu tutturmak . Bu sunucuyu tutturduktan sonra gelen bağışlar ile bir faction sunucu açmak amacım . Peki bu sunucuda neler olucak ? . Spawn baya büyük olucak ve maksimumum 12 warp olacak. Arenadır , ormandır vb. Bir adet warp ' ı da odun ' a ayıracağım. Bilir isen xp bar ' ı 20 ayrı kutucuğa ayrılıyo. 128 adet odun kirdiktan sonra onun 1 kutucugu dolacak 128 x 20 => 2560 adet odun kırdıktan sonra 1 level atlayabileceksin. Gerekirse dahada zorlaştırabilirim. Böyle bir sunucu açmak istiyorum Lapis siz fakat gelen çok olacagını düşünmüyorum ^^Bence lapisli açarak sıradan bir faliyet gerçekleştirmişsin , Eğer ki Lapissiz , Hammaddesiz , Mobarena blalbalbla saçma warpsız sunucu açsaydın günde 8 saat oynardım , şu an öyle bir sunucu yok sunucu işlerinden anlasaydım yaparım . Sunucu açacaklara tavsiye faction lapis değil arkadaşlar , Faction grup olabilmektir , Gruplar savaşsa , Ganimet elde edilse , Sizin bildiğiniz ganimet p4 enchanted apple , Bunlar neyki , Kilitsiz chestler olsa , Claim sadece klanlara özel olsa , Survival tadında olsa günde minimum 8 saatimi ayırırdım ... Ve sonuna kadar bağış ve destekte bulunurdum @Ragnarak
Sen verdiğim kriterleri karşılarsan kendi ailem ve arkadaşlarımla girsem minimum 25 olur sıkıntı etme , Cesur ol ve aç bu sunucuyu !Öncelikli amacım bu sunucuyu tutturmak . Bu sunucuyu tutturduktan sonra gelen bağışlar ile bir faction sunucu açmak amacım . Peki bu sunucuda neler olucak ? . Spawn baya büyük olucak ve maksimumum 12 warp olacak. Arenadır , ormandır vb. Bir adet warp ' ı da odun ' a ayıracağım. Bilir isen xp bar ' ı 20 ayrı kutucuğa ayrılıyo. 128 adet odun kirdiktan sonra onun 1 kutucugu dolacak 128 x 20 => 2560 adet odun kırdıktan sonra 1 level atlayabileceksin. Gerekirse dahada zorlaştırabilirim. Böyle bir sunucu açmak istiyorum Lapis siz fakat gelen çok olacagını düşünmüyorum ^^
Teşekkürler ^^ Arkadaşların var ise buraya etiketleyebilirsin tanıdıkların yorumlar önemli benim için ^^Waow konuda etiketlendim
Sunucu başarılı, eline sağlık.
Açacagım dediğim gibi ^^ tek sıkıntı para işte şu anki sunucunun 1 aylık parası daha hazır . 2. ayınıda biriktirdiğimde o sunucuyu yapmaya başlayacagım ^^Sen verdiğim kriterleri karşılarsan kendi ailem ve arkadaşlarımla girsem minimum 25 olur sıkıntı etme , Cesur ol ve aç bu sunucuyu !
Ustte de dediğim gibi lapissiz de açacagım ^^Yapılar güzel gözüküyor. Fakat lapisli diye konuyu kirletmeyin diye, lapis yüzünden biraz düşdün (Ama tabii Türkiye de şart) Onun dışında güzel gibi.
Giriyim bakıyım şimdi ona göre değerlendiriyim :CTeşekkürler ^^ Arkadaşların var ise buraya etiketleyebilirsin tanıdıkların yorumlar önemli benim için ^^
Açacagım dediğim gibi ^^ tek sıkıntı para işte şu anki sunucunun 1 aylık parası daha hazır . 2. ayınıda biriktirdiğimde o sunucuyu yapmaya başlayacagım ^^
Ustte de dediğim gibi lapissiz de açacagım ^^