SteveKafası
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Kursa ne olur? zaten Essentials'ı Türkçeleştirmek 2 Yıl alırMinetürk Plugin Paketini Kopylaa Yapıştır Yapmışsınız
Kursa ne olur? zaten Essentials'ı Türkçeleştirmek 2 Yıl alırMinetürk Plugin Paketini Kopylaa Yapıştır Yapmışsınız
Teşekkürler ^^Başarılar![]()
Neydi o sorun tekrar söyleyebilirmisiniz ilgileneyim.Eylül'ün 27'sinde şikayette bulunmuştum küçük bir sorun hakkında. Hala çözülmemiş olması ilginçama gayet güzel bir sunucu,özellikle eklentiler.
Kendini geliştirdiysen ne mutluO zamanki skript bilgimle şimdiki aynı değildi ki ^^ 3 ay öncesiydi o![]()
@SweetNetwork ' un dediğine göre geliştirmişim ^^Kendini geliştirdiysen ne mutlu![]()
Hiçbirşey bilmemekten iyidir@SweetNetwork ' un dediğine göre geliştirmişim ^^
Evet ve zaten pek bir şey de istemiyorlar otomatik olarak lapislerini satmak onlara yetip artıyor da ^^Hiçbirşey bilmemekten iyidir[Nerdeyse oyuncuların isteklerini nerdeyse yapabiliyosun skript bilince]
Kapanmaz yav, kapanırsa destek oluruz. Nitradoda kredim bosu bosuna yatacağına birilerine atarım.BiliyorumYaptık bir hata devam ediyoruz işte ^^ 3 aylık aldım sunucuyu paneldede 300 küsür para oldu şu anlık ondan nitradodayım ^^
Sunucumuzun güncel olarak kalan gün sayısı ve panelimizdeki para miktarı . Hava atmak veyahut artislik yapmak degildir amacımız. Kapanmayacağımızı göstermektir !
![]()
Kapanmaz yav, kapanırsa destek oluruz. Nitradoda kredim bosu bosuna yatacağına birilerine atarım.
Zorlamadım ki sunucunun emek olduguğunu bilen ve oynayıp bırakamayanlar onlarVay Be Helal Olsun Bi Aralar 5 Online'yi Geçmeyen Serveri Zorlayıp Buralara Getirdin Başarıların Devamını Dilerim Hadi k.g.![]()
Eleştirin için teşekkürler ^^ Hayırlı tatiller.Rütbe sistemli Faction server olmaz o Prison olur artık şunu anlayın çok saçma oluyor (lapisli fekşın yaşasın)