>|IceMC|< |16 Adet Rütbe|Kendimize Ozgu Boss Sistemi|IcePara|Kutular|1.8.X|

Server güzelmi ?

• Güzel sunucu.

• Yani şöyle böyle .

• Berbat bir sunucu.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Baktım Panpa Güzel Sunucu :) Dewamını Bekliyoruz Alım Varsa Olabilirim Skype Ulaş Skypem : Barkin091

Plugin Lazımsada Veririz 64klık Arşivim Var :o
Güzel yorumun için teşekkürler , lazım olacağını pek sanmıyorum ^_^
ya arkadaş şu serverlere çamur atmayı kesin artık yeter. yok onu yapmış bunu yapmış.. ben bu serverde haftalar belki aylardır oynuyorum. vip alan 2 güne en yüksek rütbeye ulaşabilirken ben bu kadar zamandır uğraşıyorum.. ama hiç gocunmadım ne yalan söyleyeyim. hep zevkli ve eğlenceli oldu.. gerek oynarken, gerek para kasarken, hammaddedeyken çok eğlendim. bu yüzden kayraya çok teşekkür ederim. harika bir server. bunları yazmam için hiçbir şey almadım bilginiz olsun. ve bu arada kayra eğer bunu okursan 1-2 isteğim var:

+Rütbehammadde2 eklenirse çok güzel olur.(Genin üstü rütbeler için)
+Yüksek rütbelerin, viplerle bir kaç ortak özelliğinin olması ve ayrıcaklıkları, yetkileri olması.. kitlerine para kuponu eklenmesi
+envanterdeki madenleri bloğa çevirmemizi sağlayacak bir komut..eğer olabilirse otomatik satma.

çok sağol her şey için :))

bu arada arsamıza gitmek yani p home yazmak için warp arsada olmamız gerekiyor. bu komutu heryerde uygulayabilsek çok daha güzel olur diye düşünüyorum. sağol.

bu arada hilelerin cezaları hakkında bir şey hazırlarsan makbule geçer.. mesela kill aura ve speedmine cezaları neler ?
Arsalar böyle kalmak zorunda açıkcası ^_^ , Belkide anbu en son rütbe değildir ^_^ , RütbeHammadde nin yenisi eklenicek , bloğa çevirme ise sanırım demek istedigin şu 64 tane elmas var ise onu 1 elmas bloğa dönüştürecek yanlış anlamadım değil mi ? , Bu güzel yorumun için ben teşekkür ederim , iyi oyunlar ^_^
sunucuya giriyorum, /fact a gider gitmez oyun crash veriyor bossa gittiğim için beni spawna çekebilir misin nickim mehmetalidemirci
Skype den iletişime geçer iseniz daha rahat yardımcı olabilirim , skype adresim: whykayratr

0.6 Güncellemesi
1) > Tanıtım videocuğu değişti !
2) > Bilgi tablosu yenilendi !
3) > Yeni rütbeler geldi !

14:00 IcePara eventi !

@iEmirYLMZ @Bobotguy54 @Noyzih @mertbulut291 @imFoRTe @LoudCloin @LordOfStrategy Yorumlarınızı bekliyorum ^_^

iEmirYLMZ

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyş konuda etiketlenmişim neyse sunucuya gelirsek builder iyi fakat bir tık daha yükseltilebilir. Pluginlerden bahsetmiyeceğim bile harika.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler , sunucumda devamlı olarak oynamanı isterim ^_^ Çevrenide getirir isen kolayca büyüyebiliriz ^_^

@alican111 @successed @semih2601 @Monatrax @BraveHero @SlayerRs @Pyro22 @TheRedstoneEngineer @LordOfStrategy @Life Hunter Yorumunuzu burada kendinizi sunucumda görmek isterim ^_^
Buraya çağırdığın için teşekkürler. Sunucuna geleceğim yakın zamanda. Güzele benziyor fakat keşke lapisli olmasaydı. Ancak seni de anlıyorum, burası Türkiye ve 90%'ı lapisli seviyor, lapissiz yaptığın zaman kimse gelmeyecek ve sunucu kapanacaktır. Bu yüzden sırf lapis yüzünden gelmemezlik yapmam :)

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İnşallah rehber alımı mevcutmu
Malesef değil ama hemen üzülme 2. kurucu ile konusabilirsin alımları o yapıyor yani AntBoogy90 yapıyor
Buraya çağırdığın için teşekkürler. Sunucuna geleceğim yakın zamanda. Güzele benziyor fakat keşke lapisli olmasaydı. Ancak seni de anlıyorum, burası Türkiye ve 90%'ı lapisli seviyor, lapissiz yaptığın zaman kimse gelmeyecek ve sunucu kapanacaktır. Bu yüzden sırf lapis yüzünden gelmemezlik yapmam :)
Teşekkürler ^_^ :aşık:

alican111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Daha konuya bakar bakmaz bir eksiğini gördüm:Nitrado kullanıyormuşsun.Kullandırtmam!Lapis varmış,yok ederim.Onun dışında server güzele benziyor.Eğerki vip özelliklerini çok doldurmadıysanız güzel servermiş tatlı servermiş derim giderim.Ama oynarmıyım...Factionda eğerki başka birisi serveri için yardım istemezse oynamam.Sadece yönetiminde yardım istersen biraz yardım isterim o kadar.

Özetle:Server güzel vipler OP değilse.Öneririm piyasadaki çoğu serverden daha iyi.