>|IceMC|< |16 Adet Rütbe|Kendimize Ozgu Boss Sistemi|IcePara|Kutular|1.8.X|

Server güzelmi ?

• Güzel sunucu.

• Yani şöyle böyle .

• Berbat bir sunucu.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Daha konuya bakar bakmaz bir eksiğini gördüm:Nitrado kullanıyormuşsun.Kullandırtmam!Lapis varmış,yok ederim.Onun dışında server güzele benziyor.Eğerki vip özelliklerini çok doldurmadıysanız güzel servermiş tatlı servermiş derim giderim.Ama oynarmıyım...Factionda eğerki başka birisi serveri için yardım istemezse oynamam.Sadece yönetiminde yardım istersen biraz yardım isterim o kadar.

Özetle:Server güzel vipler OP değilse.Öneririm piyasadaki çoğu serverden daha iyi.
Teşekkürler , nitradodan pişmanım aklı olan buradan almaz ^_^

Swarozowski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
iyi günler kolay gelsin. dün oyuna girdiğimde bakiyemin 30 tl olduğunu farkettim. kage olacaktım, 48 m de bıraktım. bu gün 2 m kasıp olurum dedim ama bunu görünce bi soğuk su içtim. 3x olayını beğendim fakat bunun telafi edemeyeceğini düşünüyorum. çok büyük bir miktar sonuçta. eğer yapılabiliyorsa bir şey yapılırsa iyi olur. sonuçta vip değiliz zor kasılan mevlalar bunlar. oyunda adım: Laserpanda skype adım: merttm0

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
iyi günler kolay gelsin. dün oyuna girdiğimde bakiyemin 30 tl olduğunu farkettim. kage olacaktım, 48 m de bıraktım. bu gün 2 m kasıp olurum dedim ama bunu görünce bi soğuk su içtim. 3x olayını beğendim fakat bunun telafi edemeyeceğini düşünüyorum. çok büyük bir miktar sonuçta. eğer yapılabiliyorsa bir şey yapılırsa iyi olur. sonuçta vip değiliz zor kasılan mevlalar bunlar. oyunda adım: Laserpanda skype adım: merttm0
Gerekli açıklama yapılmıştır ^_^

/warp zindan teması değiştirildi , Iyi forumlar ^_^

Swarozowski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ne zaman açılıcak bayadır bekliyorum 1-2 doz almam lazım yoksa kendime gelemem :)) ne zaman açılır ?

girmeyi denedim, server açık fakat lobiye bağlanamıyorum. atıyor

anhora

Play.HerocrafTR.com Turkmen Bashi
En iyi cevaplar
0
Sayın hocam;
Çok başarılı bir sunucu olmuş. Gerçekten tebrikler. İnanıyorum Daha iyi de olacak.
iyi çalışmalar

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
ne zaman açılıcak bayadır bekliyorum 1-2 doz almam lazım yoksa kendime gelemem :)) ne zaman açılır ?

girmeyi denedim, server açık fakat lobiye bağlanamıyorum. atıyor
Sabah sabah gülümsettin beni ^_^ Sunucu açık iyi oyunlar.
Sayın hocam;
Çok başarılı bir sunucu olmuş. Gerçekten tebrikler. İnanıyorum Daha iyi de olacak.
iyi çalışmalar
Teşekkürler sunucuda görmek isteriz seni ^_^

Swarozowski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kayracım "ANBU" rütbesindeyimde. acaba anbuhammadde yapılabilinir midir ? o kadar para,emek verdik.. artık keyfini sürmek istiyoruz ama hammaddeler yeterli kalmıyor. bize özel veya 2. bir rütbe hammadde yapılırsa çok sevinirim. kolay gelsin

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
kayracım "ANBU" rütbesindeyimde. acaba anbuhammadde yapılabilinir midir ? o kadar para,emek verdik.. artık keyfini sürmek istiyoruz ama hammaddeler yeterli kalmıyor. bize özel veya 2. bir rütbe hammadde yapılırsa çok sevinirim. kolay gelsin
Yorumun dikkate alınacaktır ^_^