İkiyüzlü müsün?

• Evet. (Bunu seçen olursa bile erdemdir.)

• Hayır olm nalaka?

• Birazcık ama olmak istediğimden değil yani anlarsın ya knk?

• I have a running nose.

• Bu seçenek 20'den fazla kişi tarafından seçilirse sıradaki konu manipülasyon sanatı olacak.

• Bahsettiğim seçenek seçilmese bile sıradaki konu manipülasyon sanatı olacak.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

running_nose

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sonuna kadar okudum (çatal bıçak değilde doktor seti fln ne biliyim). Yazanların çoğu cidden mantıklı. Şu da var ama (Sanırım yukarıda ki maddede vardı):
Bazı insanlar mecburi (yada yaşam tarzı) olarak iki yüzlü olmak zorundadırlar. Örneğin : Bir arkadaşım bana "Siyaset iki yüzlü insanların oyunudur" demişti (Herhangi bir saldırı-siyasi mana içermemektedir).
Bir iş adamı iseniz evde ailenize karşı çok sakin iseniz iş arkadaşı ve anlaşma yaptığınız kişilere karşı biraz daha sert olmak zorunda kalabilirsiniz.
Öğretmenlerin çoğu evde yada okulda yaşadığı sıkıntıları derste belli etmemeye çalışırlar. Belli ettikleri zaman ders aksar ve o ders toparlanamaz yada zor ilerler. Matematik hocamız okulda sıkıntı yaşadığı gün sınıftaki biri adamın üstüne azıcık gitti adam son 10 da dersi bıraktı mesela.
Bu yazdiklarin sunu animsatti bir dusunurun sozy
Sonuna kadar okudum (çatal bıçak değilde doktor seti fln ne biliyim). Yazanların çoğu cidden mantıklı. Şu da var ama (Sanırım yukarıda ki maddede vardı):
Bazı insanlar mecburi (yada yaşam tarzı) olarak iki yüzlü olmak zorundadırlar. Örneğin : Bir arkadaşım bana "Siyaset iki yüzlü insanların oyunudur" demişti (Herhangi bir saldırı-siyasi mana içermemektedir).
Bir iş adamı iseniz evde ailenize karşı çok sakin iseniz iş arkadaşı ve anlaşma yaptığınız kişilere karşı biraz daha sert olmak zorunda kalabilirsiniz.
Öğretmenlerin çoğu evde yada okulda yaşadığı sıkıntıları derste belli etmemeye çalışırlar. Belli ettikleri zaman ders aksar ve o ders toparlanamaz yada zor ilerler. Matematik hocamız okulda sıkıntı yaşadığı gün sınıftaki biri adamın üstüne azıcık gitti adam son 10 da dersi bıraktı mesela.
Bu yazdiklarin bana bir dusunurun sozlerini animsatti.Tam hatirlamiyorum soyle bir seydi : Bir hakim mahkemede gosterdigi heybetli durusunu (ciddi,sozunu mutlaka dinleten) evinde ailesine gosterirse bu riyadir.Yani ortama gore sekillenmek her zaman iki yuzluluk degildir.Ornekten anlasildigi gibi.

junitre

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel konu,
Güzel şarkı.
Senin house gif arşivin mi var ayrıca o kadar fotoğrafı nereden buluyorsun aklım almıyor.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Sonuna kadar okudum ama veride olduğum için ödülü alamadım :(

(Teselli ödülü)

Yalnız bu ikiyüzlülük değil işte, arada ince bir çizgi var demiştim. (Dememişsem bile şimdi demiş olayım.)

Tanımlama kısmında kişinin benimsemediği hareketleri kendine aitmiş gibi göstermesi demiştik. Nabzına göre ilaç vermek veya yaşadığı olumsuzluğu saklamak istemesi bunlardan farklı şeylerdir.