adenzu54
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Resmi görünce aklıma ilk gelen şey şu oldu:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Ne oldu grafik tabletim var diye hava atıyordun. Kırdın mı.Ben almadim![]()
Lan ne zengini bana attigin linkte 900 liralik wacom vardi noldu almadilar mi ?Ne oldu grafik tabletim var diye hava atıyordun. Kırdın mı.
Yazın sonunda alacaklar dedim dimi Acarım.Lan ne zengini bana attigin linkte 900 liralik wacom vardi noldu almadilar mi ?
Ne kadar guzrl yorum yapan bir erkek[DOUBLEPOST=1437000966,1437000905][/DOUBLEPOST]Ne kadar da guzel cizen bi bayan
Daha deminki konuşmalardan dolayi mi yazdin bunu .-.
Yok profil resmi yapacamda , konularda seni hatırlamıştım çizim yapıyordun galiba diyeNe kadar guzrl yorum yapan bir erkek[DOUBLEPOST=1437000966,1437000905][/DOUBLEPOST]
Daha deminki konuşmalardan dolayi mi yazdin bunu .-.
Benim için (isteğe bağlı) çizebilirmisin peki ?Bana danışma zaten .ss[DOUBLEPOST=1437002239,1437002202][/DOUBLEPOST]
5.aykırı hareketin.
Ya artık uyarmayacak mısınız @Clapy
Bu arada tabikide çizebilirim ^^
Çizerimde bence daha mantıklı bir şey iste sonuçta o var hani direkt onu da pp yapabilirsinBenim için (isteğe bağlı) çizebilirmisin peki ?
Yapmıştımda , çizimi daha hoş durur diye şey ettimÇizerimde bence daha mantıklı bir şey iste sonuçta o var hani direkt onu da pp yapabilirsin![]()
Gerek yok bence başka yaratıcı şeyler iste. Üşendiğimden değil yani halihazırda varken niye yapıyım ki bir tane daha.Yapmıştımda , çizimi daha hoş durur diye şey ettim![]()