Ilk Gemi yapim (sizce nasil oldu?) suya bakmayin

darkleg34

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben halen gemı yapamıyorum happyjohn mınecrafta yenı başladıgın zamanlar çok eğlencelıdır bence hemen survıval oyna ben 2 yılda anca sıkıldım sonra onlıne oynamaya başladım onlıne neredeyse hiç sıkmıyo ama hamachililer genelde daha eğlenceli

happyjhon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben halen gemı yapamıyorum happyjohn mınecrafta yenı başladıgın zamanlar çok eğlencelıdır bence hemen survıval oyna ben 2 yılda anca sıkıldım sonra onlıne oynamaya başladım onlıne neredeyse hiç sıkmıyo ama hamachililer genelde daha eğlenceli
tmm denerim saol :)

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haftada 1 beyin tüketecek durumda değilsin. Çünkü hiçbir zaman beyne sahip olmadın ve emin ol sahip olsaydın beyin o vücuta it olmadığını anlayıp anında oradan göç ederdi...
Bir insana beyinsiz derim çünkü dik kafalıdır.Ama bir insanın vücüduna hakaret edecek kadar ZAVALLI olmadım hiç.

Konuşmaya deymezsin...

KAYBOL...

Crise697

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir insana beyinsiz derim çünkü dik kafalıdır.Ama bir insanın vücüduna hakaret edecek kadar ZAVALLI olmadım hiç.

Konuşmaya deymezsin...

KAYBOL...
Kimin konuşmaya değmediği belli... Bilmediğin konular hakkında yorumlar yapıyorsun. Emin ol hiçbir para etmezsin. Biz banlandık diye şimdi sen üste çıkıp yalakalık yapıp kıdemli üye olmaya çalışıyorsun belli... Ancak zaten yalakalık yaparak kıdemli üye olursan. Zamanımı senin gibi bir insan dışı varlıkla konuşarak harcadığım için şu anda kendime kızıyorum.

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kimin konuşmaya değmediği belli... Bilmediğin konular hakkında yorumlar yapıyorsun. Emin ol hiçbir para etmezsin. Biz banlandık diye şimdi sen üste çıkıp yalakalık yapıp kıdemli üye olmaya çalışıyorsun belli... Ancak zaten yalakalık yaparak kıdemli üye olursan. Zamanımı senin gibi bir insan dışı varlıkla konuşarak harcadığım için şu anda kendime kızıyorum.
Kıdemli üye olmaya o kadar meraklı olsaydım craftmana ban yiyeceğimi bile bile mesaj atmazdım.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kıdemli üye olmaya o kadar meraklı olsaydım craftmana ban yiyeceğimi bile bile mesaj atmazdım.
İnsanlara Kaybol gibi bir cümle sarfedersen senin bizden ne farkın kalır ki ? Bize küstah diyorsunuz çoğunuz da siz az mısınız ? 1000 konu diye tribe girdiğin günleri de hatırlıyorum.Biz iki sesimizi çıkardık susturulduk ki senin bizle olan derdin ne ? Açık açık söyle sana kötülük mü yaptık ki bize durmadan laf atıyorsun.Bir de kendini nazik bir yere koyma çaban yok mu ..Çoğu üye susuyor anlaşmazlık çıkmasın diye de bizim neyimiz sana bu kadar batıyor anlamıyorum.En azından daha düzgün cümle sarfedebilirdin.

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
adam minecraft hayatındaki ilk gemisini yapmış gösteriyor siz 2 niz geliyorsunuz burda tartışıyorsunuz yahu özelden tartışın allahım ya -_- cidden -_-
Bunların hepsi KONU KİRLİLİĞİ

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sakin olun beyler.Hem konuyu kirletiyorsunuz hemde birbirinize hakaret yağdırıyorsunuz.Rapor edilirsiniz benden söylemesi.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Ayrıca Crise bunu senden beklemezdim. Niye benim çakmam oldun?

Not: Ben Crise değilim deme sakın "..." koymandan belli.