Ilk Gemi yapim (sizce nasil oldu?) suya bakmayin

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanlara Kaybol gibi bir cümle sarfedersen senin bizden ne farkın kalır ki ? Bize küstah diyorsunuz çoğunuz da siz az mısınız ? 1000 konu diye tribe girdiğin günleri de hatırlıyorum.Biz iki sesimizi çıkardık susturulduk ki senin bizle olan derdin ne ? Açık açık söyle sana kötülük mü yaptık ki bize durmadan laf atıyorsun.Bir de kendini nazik bir yere koyma çaban yok mu ..Çoğu üye susuyor anlaşmazlık çıkmasın diye de bizim neyimiz sana bu kadar batıyor anlamıyorum.En azından daha düzgün cümle sarfedebilirdin.
1000 konu açmak kolay mı zannediyorsun.
Ramazanın ortasında sabah 5'ten öğlen 12'ye kadar işin gücün varsa konu aç.
Senin isyanın ile benimki arasında fark var.
Sen bi halt yapmayıp kuralları çiğnedin ve banlandın.
Bense 1 ay uyku problemi yaşadım ve ödül olarak banlandım.

MarussiA

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
BRAVOO SONUNA KADAR ARKANDANIM YÜRÜ BE GOÇUM.!

Crise697

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bırak bu işleri. Ya ismini değiştir ya da terket burayı.
1.) Bunun telif hakları ne sende ne de başka birinde... Bu numarayı istediğim gibi kullanırım.
2.) Bu nicki hızlıca yazdım. Bu yüzden kimin olduğuna dikkat etmedim aklıma bu geldi.
3.) Benim hakkımda bir arkamdan konuşmaya utanmıyor musun? Adamsan yüzüme söyle benim nasıl builder olduğumu...
4.) avatarındaki yüce insan olmasa sana saygım 0 olurdu...

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1000 konu açmak basittir diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum fakat ; insanların adına bir halt yapıp yapmadığına karar verecek kadar büyük olduğunu düşünmüyorum.En azından yaşıtlarınla konuşurken böyle demen seni kindar bir kimse yapar.Kuralları çiğneme konusunda itirazım olmadığı kaç kez söylemem gerekiyor bilmiyorum ama ; reklam yapmak konusunda forumun sonuna kadar hakkı var. Fakat forum üyelerinin düşüncelerini umursamazken (Bkunkcu ile DotNet hariç onlar bize cevap veren tek yetkililer.) sesimizi çıkartınca bizi banlama gereği hissettiler.Yönetimi eleştiremem.Keza seni de emeğinin hakkını ödeyemem.Fakat birgün düşman olduğun forumu bize karşı kollaman bize rest çekme gibi bir imkanın olduğunu mu kanıtlıyor ?En azından daha düzgün bir cevap vermeni beklerdim.