İlk Haritam Hakkında Düşünceleriniz ?

Kaantrvs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk defa uğraştığım harita hakkında düşünceleriniz nedir ?
Not : DAHA MAP BITMEMIŞTIR , MAP BITTIĞI ANDA KONU GUNCELLENICEKTIR !

Spawn İçi :

Spawn Dışı :

İglolar :

Büyük İglo Görünümü :

Orta Boy İglo Görünümü :

NOT ! : Map beğenilir ve sizler tarafından istenirse indirme linki virüs total ile birlikte koyulacak . !

Map acemi işi maptır. Az sürem olduğu için daha fazla emek veremedim. Cumartesi Pazar daha iyi maplarla sizinle olucağım :))

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
Küçük bir harita olmuş ancak haritanın amacını sormamda sıkıntı var mı? Yanlış anlama, yani bu haritayı ne için kullanacağız?

Eleştirel olarak söylemek gerekirse,
Spawn çok dar olmuş. Eğer haritayı 3 sene önce görmüş olsaydım "KÖTÜ DEĞİL" derdim. Nedeni ise o zamanlar minecraft üzerinde master yapmış insanların az olmasıydı. Yani bu da başlangıçta ki bir insan olarak daha doğru bir yorum olur. :) Nitekim o zamanlar da insanlar şu an da senin gibi yenilerdi. :)

Kaantrvs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küçük bir harita olmuş ancak haritanın amacını sormamda sıkıntı var mı? Yanlış anlama, yani bu haritayı ne için kullanacağız?

Eleştirel olarak söylemek gerekirse,
Spawn çok dar olmuş. Eğer haritayı 3 sene önce görmüş olsaydım "KÖTÜ DEĞİL" derdim. Nedeni ise o zamanlar minecraft üzerinde master yapmış insanların az olmasıydı. Yani bu da başlangıçta ki bir insan olarak daha doğru bir yorum olur. :) Nitekim o zamanlar da insanlar şu an da senin gibi yenilerdi. :)
Açık sözlü olduğun ve diğerleri gibi herşeyi saklayıp güzel güzel demediğin için teşekkürler :) Bu aslında spawn amaçlı değil küçük bir iglo köyü yapmayı düşünmüştüm ama spawnda güzel bir fikir.Spawn yapmayıda deniyeceğim :)

Barisozyurek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Biraz daha detay ekleyip biraz daha geniş tutarsan ortamları çok daha iyi olur. Kolay gelsin.