Ilk Kazıya Başladığım Zaman "lanet".

Cobainnn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu sabah demir aramak için çıkmıştım,o kadar derine inmiştim ki artık Lapis Lapuzi, Restone... Çok fazla mağara girişi ve çıkışı vardı. Her taraf lav olmasına rağmen hazırlıklı şekilde geçebiliyordum,Ta ki tuhaf şeyler oluşana kadar.

Her geçitten bir canavar sesi geliyordu, ya örümcek ya creeper, bilhassa zombiler... Lavlardan dolayı biraz tırsmaya başlamıştım. Ara sıra garip ezgiler çıkmaya başladı. İşte o zaman iyice kendimden geçtim. Korkmaya başlamıştım. Kendimi toparlayıp canavar seslerinin olduğu oyuklara girecekken, Herobrine'nin gelmeden önceki seslerinden biri mağaranın ortasında yankılanmıştı. Artık kaçmaya başlamıştım mağaradan ki, Creeper yolumu kesene kadar.

Herobrine'nin gelmeden önceki sesleri git gide artıyordu. Bi ara, Herobrine Totemine yaklaştığımı zannetmiştim, ancak sonra düşündüğümü unutup creeper ile savaştım. Creeper ile savaşırken, 2 tane altın külçesi buldum. Tırsmaya başlamıştım, çünkü etrafta obsidyenlerde vardı. Acaba Nether!a gidip ordan Soul Sand alıp ta Herobrine Totem mi yapılacaktı?

Bir ses daha gelecekti, biliyordum. O nedenle de demirleri hızlıca alıp kaçmaya çalışıyordum :D Tam kaçacaktım ki server yavaşladı lava düştüm :( Allah'tan demir zırhım vardı ki sonuncu canımın yarısında durdu. Daha dikkatli giderek eve varmıştım. Tabii kazıdığım mağara'nın girişine "Lanetlidir, Lütfen Girmeyiniz" tabelası yazarak mağarayı kapattım.

burak11

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
herobrine mod yoksa herobrine totem yapamazsın zaten herobrine görmek %0.000001 imkanlı

Builderboy_2412

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hayır altın bulman nedeni altın bloklar yapman(totem için kullanacan bunları)ile alakalı.Obsidyenlerde nethere gidip netherrack ile alakalı.Bunlar herobrine yapmak için.

Cobainnn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine mod vardı, ancak siz de benim yaşadığım o sesleri duysanız, siz de anlarsınız beni.

Cobainnn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burası ise önceden tamamen lavdı. Totemi kurmadığım halde yan tarafında bir geçit vardı ki orda sanki Herobrine'yi görmüştüm.
2013-01-04_14.44.41.png

Cobainnn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mağarayı kapattıktan sonra'da özgürce çıkarken iskelet zombi ne varsa saldırdı bana :D iskelet özür dilerimi benim demir zırhımı kaptı ben ölünce. 4-5 kez denedim, zırhı aldım derken 2 iskelet daha saldırdı creeper da arkamdan gelince ev patladı serveri sildim :D

Cobainnn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ender madem gerçek hayat ile karıştırmayacaz niye Minecraft mağaralarında garip şeyler oluyor?

Cobainnn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlamıyorsun galiba. Ben o herobrine seslerinden duydum diyorum! Ben diğerleri gibi hikaye kurmam! Hem herobrine'yi çekemememin sebebi, Herobrine çıktığında ilk başta salak salak bakıyodu. Sonra birden saldırınca birde lavlar gelince cobblestone kalmak zorunda kaldım. sonra da mağaradan çıktım.

pilot12

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
mağaralarda iken böle rüzgar sesi gibi sesler gelebilio oyuna heyecan katmak için yapmışlar