Evet,sonradan haberim olmuştu.İstemesemde o an korkmak elde değildi. =D1.4 de eklendi diye biliyorum oyunun klasörünü karıştırırsan ses dosyalarını kontrol edebilirsin korkunç sesler var
İlk duyduğumda oyunu kapatmiştimbencede korkunç bi ara mc dosyasını karıştırıyordum seslerin hepsine tek tek baktım baya korkunçlar insan tırsıyor
Aynen sonuçta insan evladi,ama böyle herobrine gibi seyleri kariştirmamalibende sesleri kontrol etmek için creativede oyuna başladım magaraları falan gezdim sesler gerçektende çıkıyo yani korkanlar haklı ne diyebilirim![]()
Biz bir arkadaşa böyle eşşek şakasi yapmiştik.herobrine kelimesinden bıktım artık ama serverlerda saga sola herobrine yazıp korkuttugum dogrudur (incici adam herşeyi yapar)
ehehehe arkadaşimin üstüne elektrikli creeper salmiştim son anda fark etti ama baya cani gitti :/harbi ya yenileri kandırmak çok güzelmesela arkadaşı creeperla kandırdım sen anlamışsındır zaten
![]()
Neyse,konuda kirlilik yapmayalim kapanma riski olur.sonuçta hepsi onları kandırdıgımız için otomatik olarak küfür moduna geçiyolar![]()
Evet =)doğru neyse sohbet baya güzeldi![]()