Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk mapımı yaptım karşınızda ElmasAvcısı, puzzle map yorumlarınızı bekliyorum.
07kral07 Arkadaşım Sen Forumun Kurallarını Okumuyon mu ? Orda Diyoki Konuya En Az 2 Resim Konulmalıdır .Admin Görürse Bunu Direk Konuyu Kapatır.Bida Koyduğunda Resim Koy.
Milis06 çok sert çıkmışsın, farkındayım bende dün İnternet kesintisinden dolayı koyamadım mesaja bakarsan upluyorum yazdım fakat o anda İnternet im gitti şimdi koyacağım Admin kapatırsa ne yapalım suç benim.
Değerli yorumlarınız için teşekküre derim mapın 2.bölümünü yaptım elimden geldiğince zorlaştırdım yarın paylaşacağım inşallah beğenirsiniz. Map da toplam kaç elmas olduğunuda 2.bölümü paylaştığımda söylerim
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.