İlk Medieval Çalışmam

Nasıl buldunuz?

• Güzel

Kullanılan: 6 54.5%
  • Fena Sayılmaz.

Kullanılan: 2 18.2%
  • b

Kullanılan: 3 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    11

Relaxion17

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
güzelde bi yerden biraz kopya cektin gibi

kopya çektim değilde başkalarından yardım aldım[DOUBLEPOST=1376972083,1376971976][/DOUBLEPOST]
ne diyon olm resim varyaaaaaaaa[DOUBLEPOST=1376940260,1376940227][/DOUBLEPOST]full msj kasmak icin yaziyo :sırıtmak:

en başta resim yoktu yanlışlıkla entera bastım konu açtı resim yüklemeden o da girmiş resim nerde diye soruodu[DOUBLEPOST=1376972279][/DOUBLEPOST]
Medieval ?. bunun bana medieval bir yapı olduğunu kanıtlayabilirmisin ?. Böyle bir yapı ortaçağda mevcut olsaydı yapıldığı ilk anda çökerdi.

Kardeşim o zaman neler yapabileceğim konusunda yardımcı olur musun?

Aegron

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kopya çektim değilde başkalarından yardım aldım[DOUBLEPOST=1376972083,1376971976][/DOUBLEPOST]

en başta resim yoktu yanlışlıkla entera bastım konu açtı resim yüklemeden o da girmiş resim nerde diye soruodu[DOUBLEPOST=1376972279][/DOUBLEPOST]

Kardeşim o zaman neler yapabileceğim konusunda yardımcı olur musun?

tabii ki yardımcı olayım. O evin ortasına dikdiğin balkon yanlış. Onun yerine küçük bir kule yapabilirdin (4x4) o Diktiğin şeyin ortası küçük üst taraflara doğru büyük olmuş, Hiç güzel bir görüntü yaratmıyor ve gerçekciliği yok. Dekoratif amaçlı süsler Ekleyebilirsin (Bkz: Medieval sokak lambası, kuyu vs)
Evin dış mimarisine dekor ekleyebilirdin Çıkıntı olarak.

Relaxion17

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tabii ki yardımcı olayım. O evin ortasına dikdiğin balkon yanlış. Onun yerine küçük bir kule yapabilirdin (4x4) o Diktiğin şeyin ortası küçük üst taraflara doğru büyük olmuş, Hiç güzel bir görüntü yaratmıyor ve gerçekciliği yok. Dekoratif amaçlı süsler Ekleyebilirsin (Bkz: Medieval sokak lambası, kuyu vs)
Evin dış mimarisine dekor ekleyebilirdin Çıkıntı olarak.

Teşekkürler

TheCrafter

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
texture pack in adını verirmisin orta çağ eski evlerde kullanabilecegim güzel bi texture pack