Darkless05
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
güzelde bi yerden biraz kopya cektin gibi
Medieval ?. bunun bana medieval bir yapı olduğunu kanıtlayabilirmisin ?. Böyle bir yapı ortaçağda mevcut olsaydı yapıldığı ilk anda çökerdi.
orasida doğru adamlarin neyle birlestirdiği belli değil ibde catinin üstünde baska ev var :sırıtmak:
ne diyon olm resim varyaaaaaaaa[DOUBLEPOST=1376940260,1376940227][/DOUBLEPOST]full msj kasmak icin yaziyoresim?
güzelde bi yerden biraz kopya cektin gibi
ne diyon olm resim varyaaaaaaaa[DOUBLEPOST=1376940260,1376940227][/DOUBLEPOST]full msj kasmak icin yaziyo :sırıtmak:
Medieval ?. bunun bana medieval bir yapı olduğunu kanıtlayabilirmisin ?. Böyle bir yapı ortaçağda mevcut olsaydı yapıldığı ilk anda çökerdi.
kopya çektim değilde başkalarından yardım aldım[DOUBLEPOST=1376972083,1376971976][/DOUBLEPOST]
en başta resim yoktu yanlışlıkla entera bastım konu açtı resim yüklemeden o da girmiş resim nerde diye soruodu[DOUBLEPOST=1376972279][/DOUBLEPOST]
Kardeşim o zaman neler yapabileceğim konusunda yardımcı olur musun?
tabii ki yardımcı olayım. O evin ortasına dikdiğin balkon yanlış. Onun yerine küçük bir kule yapabilirdin (4x4) o Diktiğin şeyin ortası küçük üst taraflara doğru büyük olmuş, Hiç güzel bir görüntü yaratmıyor ve gerçekciliği yok. Dekoratif amaçlı süsler Ekleyebilirsin (Bkz: Medieval sokak lambası, kuyu vs)
Evin dış mimarisine dekor ekleyebilirdin Çıkıntı olarak.